marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7: Vin Diesel a anuntat data oficiala de lansare, cum arata ultima scena pe care a filmat-o alaturi de  Paul Walker

Filmul de actiune "Fast and Furious 7", ale carui filmari au fost oprite dupa moartea subita a actorului Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie, va fi lansat pe 10 aprilie 2015, a declarat, duminica, Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize.

Fast and Furious 7: Vin Diesel a anuntat data oficiala de lansare, cum arata ultima scena pe care a filmat-o alaturi de Paul Walker


Vin Diesel a publicat pe contul sau de Facebook urmatorul mesaj: "«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El si-ar dori ca voi sa aflati primii" - o referire la actorul Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie in Santa Clarita din California.

 


Filmul, al saptelea din aceasta franciza cu masini de curse, trebuia initial sa fie lansat pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.

 

 

 


Paul Walker a devenit un simbol al curselor de masini pe sosea gratie politistului Brian O'Conner pe care l-a interpretat in seria "Fast & Furious".La cateva zile dupa accident, in care si-a pierdut viata si soferul automobilului in care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmarile pentru noul film al francizei.  

 

Vin Diesel a postat pe Facebook si o poza emotionanta, ultima scena pe care a filmat-o impreuna cu Paul Walker.


Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker si Vin Disel in rolurile principale, care au obtinut impreuna incasari de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, este una dintre cele doua francize de succes, alaturi de "Despicable Me", care au ajutat studiourile Universal sa aiba un bilant contabil pozitiv.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies