marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7: producatorii au anulat o cascadorie spectaculoasa din film de teama sa nu se repete o tragedie asemanatoare cu cea in care si-a pierdut viata Paul Walker

Una dintre cele mai spectaculoase scene de curse de masini din Fast and Furious 7 a fost anulata complet de catre producatori, de teama sa nu se repete o tragedie asemanatoare cu cea in care si-a pierdut viata Paul Walker.

Fast and Furious 7: producatorii au anulat o cascadorie spectaculoasa din film de teama sa nu se repete o tragedie asemanatoare cu cea in care si-a pierdut viata Paul Walker

 

Conform publicatiei Daily Mail, scena in care trebuia filmata o cursa de masini pentru partea de actiune din noul film Fast and Furious a fost anulata complet pentru ca producatorii o considerau mult prea periculoasa. Conform unor surse din interiorul studioului, joi, sefii de la Universal au decis sa nu nmai filmeze respectiva scena, in care erau folosite un Chevelle modificat, intr-o cursa cu alte masini, care se ridica pe doua roti si urmau niste sarituri mult prea riscante. Culmea, scena semana cu una din primul film al seriei.

 

 

 

 

 


Paul Walker a murit la doar 40 de ani, in luna noiembrie a anului trecut, in timp ce se afla pasager intr-un Porsche Carrera GT. Insa, soferul a pierdut controlul, masina s-a izbit de un stalp si a luat foc imediat. Nici el, nici soferul nu au supravietuit. Filmarile la Fast and Furious 7 au fost amanate si reluate dupa 6 luni, pana in aprilie 2014, iar acum cateva zile a venit si anuntul oficial ca filmarile s-au incheiat.

 

 

 

Mesajul oficial oferit de producatori este foarte emotionant si face referire atat la lipsa lui Paul Walker cat si la greutatile intampinate in timpul filmarilor, amanate dupa moartea lui Paul Walker. "Astazi am filmat ultimele scene pentru Fast and Furious 7 si am incheiat filmarile. Vrem sa impartasim cu voi cat de special este acest moment si le multumim fanilor pentru rabdare si forta. Au fost momente cand nici noi nu stiam daca mai putem continua. Dar v-am ascultat si ne-am gasit puterea in sprijinul vostru." Cititi aici mesajul in intregime.

 


Filmul se va lansa pe 3 aprilie 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies