marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7: cum arata Vin Diesel in prima imagine oficiala

Dupa succesul remarcabil realizat in box-office-uri la nivel mondial al peliculei Fast and Furious 6 care a fost lansat cu foarte putin timp, ce-a de-a saptea parte este in plin lucru si urmeaza sa fie lansata in luna iulie a anului viitor.

Fast and Furious 7: cum arata Vin Diesel in prima imagine oficiala


Pentru a tine fanii cu sufletul la gura, regizorul James Wan a publicat o poza din timpul filmarilor in care apar Vin Diesel si Paul Walker in ceea ce pare o locatie tipic americana. Starul principal al francizei a preluat si el poza adaugand la descriere „catre necunoscut inainte...” Fotografia ii surprinde pe Diesel si Lin intr-o stare melancolica privind meditativ in directia unui lac, imaginea transmitand emotii cat se poate de puternice.

 

Vin Diesel a anuntat vineri ca filmarile au inceput pentru cea de-a saptea aparitie a francizei Fast and Furious „Sapte a inceput” a scris acesta pe contul sau de twitter. Cu putin timp in urma, carismaticul actor a declarat pentru cei de la metro.co.uk „ sunt foarte incantat de Fast7. Avem un nou regizor adus de studio, James Wan, cunoscut pentru realizarile horror-thriller care va aduce cu siguranta o noua viziune asupra celei de-a saptea parti care va fi extrem de dinamica.”

 

 

 


Fast and Furious 7 va continua povestea personajelor deja bine-cunoscute intr-o alta intrecere pe viata si pe moarte alaturi de noi veniti care s-au alaturat distributiei ca Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey si bineinteles Kurt Russel.

 


Fast and Furious 7 va fi lansat pe marile ecrane in Marea Britanie pe 25 iulie 2014.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies