marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7: ce personaj celebru revine in serie

Deadline.com anunta ca Lucas Black, actorul care a interpretat personajul Sean Boswell din Fast & Furious 3: Tokyo Drift, va reveni in ce-a de a 7-a parte a francizei, cu acelasi personaj. 

Fast and Furious 7: ce personaj celebru revine in serie

Distributia peliculei Fast & Furious 7 continua sa prinda contur, nume mai mult sau mai putin cunoscute adaugandu-se productiei. Dupa ce intai au fost anuntati Dwayne Johnson, Jason Statham si Justin Lin, Lucas Black va reveni pe platourile de filmare ale francizei Fast & Furious, ultimul proiect cinematografic al acestuia fiind serialul 42 in regia lui Jackie Robinson in care l-a interpretat pe Pee Weee Reese.

 

Urmatorul film din cadrul francizei Fast & Furious va fi regizat de James Wan care a terminat de curand filmarile pentru Insidious:Chapter 2, iar scenariul va fi realizat de Chris Morgan, in distributie urmand sa revina Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson si Djimon Honsou.


 

Franciza este una de succes, ultimul film inregistrand una dintre cele mai mari deschideri la nivel mondial din istoria studioului, iar cu Vin Diesel si Neal H Moriz ca producatori, e de asteptat ca povestea sa se repete.


Vin Diesel a anuntat saptamana trecuta ca filmarile au inceput pentru cea de-a saptea aparitie a francizei Fast and Furious „Sapte a inceput” a scris acesta pe contul sau de twitter. Cu putin timp in urma, carismaticul actor a declarat pentru cei de la metro.co.uk „ sunt foarte incantat de Fast7. Avem un nou regizor adus de studio, James Wan, cunoscut pentru realizarile horror-thriller care va aduce cu siguranta o noua viziune asupra celei de-a saptea parti care va fi extrem de dinamica.”

Fast and Furious 7 va fi lansat in cinematografele din SUA pe 11 iulie 2014.  


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies