marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmarile la Fast and Furious 7 au fost oprite si ar putea fi refilmat complet: tributul emotionant al celor de la Universal in memoria lui Paul Walker

Moartea neasteptata a lui Paul Walker a dat peste cap planurile producatorilor filmului Fast & Furious 7 care ar trebui sa fie lansat anul viitor.

Filmarile la Fast and Furious 7 au fost oprite si ar putea fi refilmat complet: tributul emotionant al celor de la Universal in memoria lui Paul Walker

Pentru ca studioul Universal Pictures este asigurat pentru pierderi neasteptate, acestia iau in calcul si varianta de a refilma intreaga productie. Chiar daca mai mult de jumatate din Fast & Furious este deja gata, producatorii si regizorul James Wan se afla intr-un moment de cumpana in ceea ce priveste continuarea filmarilor, deoarece chiar o parte din scenele cheie cu Paul Walker urmau sa fie filmate.

 

In urmatoarele zile, cei de la Universal Pictures si intreaga echipa de filmare vor trebui sa ia o decizie despre soarta celei de-a saptea parti a francizei, una dintre variantele cel mai des vehiculate fiind reinceperea de la zero, mai ales surse din interior sustin ca nu s-a luat in calcul posibilitatea de a face filmul fara personajul lui Paul Walker. Mia mult, studiourile Universal au anuntat marti ca o parte din incasarile generate de comercializarea DVD-urilor cu filmul "Furios si iute 6", in care a jucat Paul Walker, actorul decedat sambata in accident de automobil, va fi donata persoanelor afectate de catastrofe naturale.

 

 

 

 

Chiar daca exista pareri diferite despre soarta productiei, aspectul accentuat de toti cei care au oferit informatii despre acest subiect este faptul ca producatorii si regizorul nu se vor grabi sa ia o decizie pripita, acestia dorindu-si sa pastreze integritatea francizei.

 

Daca nu va aparea nici o schimbare, Fast and Furious 7 urmeaza sa fie lansat pe 11 iulie 2014, insa exista sanse foarte mari ca premiera sa fie amanata.

 

Cei de la Universal au realizat un tribut emotionant, cu toate scenele din Fast and Furious ale lui Paul Walker, cu melodia "I'm Coming Home" pe fundal. "Cel mai important lucru in viata sunt oamenii din aceasta camera" spune Vin Diesel la un moment dat.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies