marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fantastic Beasts: spin-off-ul seriei Harry Potter va fi transformat intr-o franciza, ce a dezvaluit autoarea J.K.Rowling

Fanii Harry Potter au de ce sa se bucure. Cei de la Warner Bros au anuntat ca intentioneaza sa transforme Fantastic Beasts intr-o franciza. Astfel, seria care deriva din romanele Harry Potter ar putea ajunge un nou fenomen cinematografic.

Fantastic Beasts: spin-off-ul seriei Harry Potter va fi transformat intr-o franciza, ce a dezvaluit autoarea J.K.Rowling

Proiectul care a inceput ca o carte de benzi desenate este pe cale de a se transforma intr-o trilogie ce va preceda binecunoscuta serie "Harry Potter", scriu cei de la The Guardian.
 

Seria "Fantastic Beasts and Where to Find Them" apartine tot autoarei J.K. Rowling, cea care a scris si seria de carti Harry Potter, si va fi transpusa pe marile ecrane sub forma unei trilogii, potrivit declaratiilor facute de liderul studiourilor Warner Bros. Kevin Tsujihara a oferit aceste declaratii pentru publicatia The New York Times, aceasta anuntand faptul ca povestea va cuprinde trei super-filme.

"Fantastic Beasts", care prezinta o actiune cu 70 de ani inainte de sosirea lui Harry Potter si a prietenilor sai la Hogwarts, Scoala de Farmece si Vrajitorii. Titlul este inspirat din manualul pe care protagonistul il foloseste in primul sau an de studiu la scoala de vrajitori.  Rowling a publicat lucrarea in anul 2001 pentru a strange fonduri pentru o cauza nobila. Autoarea isi va face debutul scenaristic odata cu primul film al seriei. Rowling va scrie un scenariu ce va prezenta o poveste in care publicul va regasi creaturi si personaje familiare fanilor Harry Potter.

 

 


„Intotdeauna am spus ca voi reveni asupra lumii magice doar daca voi avea o idee care sa ma incante peste masura.” a declarat scriitoarea.

 

Rowling a vorbit despre intalnirea sa cu Tsujihara:"Cand am spus ca el a facut ca Fantastic Beasts sa se intample, nu am facut doar declaratii de imagine, ci am prezentat adevarul. Am luat cina impreuna, apoi am discutat la telefon si apoi am primit primul material. Am realizat ca va fi cu adevarat maret, asa ca m-am apucat sa rescriu."

 

 

 

Productia a fost anuntata pentru luna septembrie, desi nu are inca un regizor sau o data de incepere a filmarilor. Saga se afla in atentia criticilor, acestia asteptandu-se ca filmul sa se bucure si de succesul inregistrat de seria "Harry Potter", care a devenit cea mai profitabila franciza dupa ce a inregistrat incasari de pana la 7,7 miliarde de dolari.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies