Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Familia Heck vine cu un nou sezon, din 14 martie, la GOLD!

Din 14 martie ai portie dubla de comedie pe GOLD! Familia Heck se intoarce cu cate doua episoade, intr-un nou sezon, zilnic, de la ora 21:30.

Familia Heck vine cu un nou sezon, din 14 martie, la GOLD!

Serialul de comedie este un adevarat fenomen, foarte bine primit de telespectatori si critici, primind nenumarate premii in domeniu. Sitcom-ul american prezinta viata lui Frankie Heck (Patricia Heaton), o femeie de varsta a doua din clasa muncitoare, si a sotului ei, Mike (Neil Flynn). Cei doi locuiesc in micul oras fictiv Orson, Indiana, impreuna cu cei trei copii ai lor, Axl (Charlie McDermott), Sue (Eden Sher) si Brick (Atticus Shaffer).

 

La inceput, Frankie lucreaza la un dealer auto, dar, avand rezultate slabe in acest domeniu, se orienteza catre o alta meserie si devine asistent dentar. Sotul ei are mai multe reusite profesionale si sustine familia din punct de vedere financiar, insa Frankie se plange de foarte multe ori de lipsa lui de afectiune. Cei trei copii sunt foarte diferiti. Fiul cel mare, Axl, este un adolescent popular, dar nemotivat si arogant, avand rezultate foarte bune la sport, dar nu si la scoala. Sue este o tanara entuziasta, dar fara succes si cu probleme sociale, iar fiul cel mic, Brick, este un baiat inteligent, introvertit si cu un comportament ciudat.

 

 


Incepand de luni, 14 martie, telespectatorii vor putea urmari ghinioanele zilnice ale unei femei casatorite si ale familiei ei ciudate, precum si incercarile lor de a reusi in viata, zilnic, cate doua episoade, de la ora 21:30, la GOLD!