marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Faimosii "bikini" ai printesei Leia din Razboiul Stelelor au fost cumparati la licitatie. Suma este foarte mare, iar castigatorul vrea sa ramana anonim

96.000 de dolari! Este suma cu care au fosta adjudecati, la licitatie, faimosii "bikini" ai printesei Leia.

Faimosii bikini ai printesei Leia din Razboiul Stelelor au fost cumparati la licitatie. Suma este foarte mare, iar castigatorul vrea sa ramana anonim

Personajul interpretat de actrita Carrie Fisher i-a purtat cand era tinuta sclava de o infama creatura, in filmul "Intoarcerea lui Jedi", din saga Razboiul stelelor.

 

Conform Stirile ProTV, odata cu pretiosul articol, castigatorul care a vrut sa ramana anonim, a primit si accesoriile costumatiei, lanturi si un colier, precum si certificatul de autenticitate.

 

In ce o priveste pe protagonista, actrita a spus mereu ca detestat aceasta costumatie, numind-o "ceea ce eventual ar purta supermodelele in adancul Iadului".

 

 

In aprilie, compania Disney a lansat un nou trailer pentru "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", film care va ajunge in cinematografe la 18 decembrie 2015.

 

In trailer, vocea actorului Mark Hamill - care-l interpreteaza pe Luke Skywalker - ne introduce in atmosfera Star Wars. Noul personaj Rey, interpretat de Daisy Ridley, se intalneste cu Finn, interpretat de actorul John Boyega.

 

 

Actorul Harrison Ford, care s-a accidentat in timpul filmarilor si a fost supus unei interventii chirurgicale, il interpreteaza pe Han Solo, iar Peter Mayhew pe Chewbacca, copilot al navei lui Han Solo si prieten apropiat al acestuia.

 

Regizorul seriei Star Trek - J.J. Abrams - este raspunzator de noul film din saga Star Wars. In distributie ii mai regasim pe Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, alaturi de Carrie Fisher, Anthony Daniels si Kenny Baker.

 

De asemenea, din 10 aprilie 2015, 'Star Wars Episode IV: A New Hope' (1977), 'Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back' (1980), 'Return of the Jedi' (1983), 'Star Wars Episode I: The Phantom Menace' (1999), 'Star Wars Episode II: Attack of the Clones' (2002) si 'Star Wars Episode III: Revenge of the Sith' sunt disponibile in magazinele online iTunes, Google Play si Amazon.

 

 

Cu prilejul reuniunii anuale a actionarilor companiei, desfasurata in martie la San Francisco, directorul executiv al Disney, Bob Iger, a anuntat ca studiourile Walt Disney vor lansa al optulea episod din seria 'Star Wars', precum si primul film derivat de sine statator, care se va numi 'Rogue One', in regia lui Gareth Edward.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies