marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Faceti cunostinta cu „Jessabelle”, acum in cinematografe: vezi trailerul filmului horror 

In „Jessabelle”, noul film horror al regizorului Kevin Greutert (care a mai regizat si doua dintre bine-cunoscutele sequel-uri „Saw”), tragedia se imbina cu melancolia Sudului american.

Faceti cunostinta cu Jessabelle , acum in cinematografe: vezi trailerul filmului horror

Filmul „Jessabelle” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 28 noiembrie 2014. De la Jason Blum, extraordinarul producator al filmelor „Activitate paranormala” si „Insidious”, vine povestea de groaza a lui „Jessabelle”.

 

Dupa ce sufera un accident de masina cumplit, in urma caruia Jessabelle – Jessie (Sarah Snook) ajunge in scaunul cu rotile, iar logodnicul si copilor lor nenascut inca mor, tanara il suna pe tatal ei sa o ia de la spital. Astfel, pentru a se recupera dupa teribilul accident, ea se reintoarce in casa copilariei sale din Louisiana si se muta in camera mamei ei, care murise cand ea era mica.

 

 

 


Acolo gaseste o serie de casete video cu mama ei, care era pasionata de tarot si care vorbeste cu ea ca si cand i-ar citi viitorul, insa lucrurile pe care le spune nu coincid cu realitatea lui Jessie. La scurt timp, Jessie ajunge fata in fata cu un spirit aflat in suferinta, care ii astepta intoarcerea in casa si care nu are de gand sa o lasa sa scape.

Distributia este intregita de Mark Webber (Preston), David Andrews (Leon), Joelle Carter (Kate), Ana de la Reguera (Rosaura), Larisa Oleynik (Sam) si Chris Ellis (Seriful Pruitt).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies