marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Extravaganta si tinute spectaculoase la Met Gala din New York: aparitiile despre care se va vorbi tot anul. Cine sunt vedetele care au impresionat

Ca in fiecare an, Metropolitan Gala din New York, eveniment cunoscut mai usor sub numele de Met Gala, aduce pe covorul rosu cele mai mari vedete din lume, in tinut spectaculoase si extravagante, de la casele de moda din intreaga lume. Si in 2015, nu au lipsit rochii spectaculoase, pline de culoare si neobisnuite.

Extravaganta si tinute spectaculoase la Met Gala din New York: aparitiile despre care se va vorbi tot anul. Cine sunt vedetele care au impresionat

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

Met Gala este considerat cel mai elegant eveniment, la care participa cele mai mari staruri din lume, din toate domeniile. Cu scopul de a strange fonduri pentru Metropolitan Museum Of Art’s Costume Institute, gala de acest an a avut ca tema  China: Through The Looking Glas, iar tinutele au avut ca sursa de inspiratia cultura chineza. Un bilet la Gala Met costa in jur de 25.000 de dolari, o suma fabuloasa, dar pe care vedetele de la Hollywood nu se sfiesc sa o plateasca.
 

 

 

Anul acesta, tinutele inspirate de cultura asiatica au fost in explozii de culoare si forme, unele mai interesante ca altele. In afara de divele de la Hollywood, ca Kim Kardashian, Beyonce sau Jennifer Lopez, eleganta covorului rosu a fost asigurata de Katie Holmes, Jennifer Lawrence, Keri Russell, Dakota Johnson, Amal si George Clooney, Rosie Huntington-Whiteley, Helen Mirren, Emily Ratajkowski, Kate Beckinsale, Kate Hudson, carey Mulligan, Colin Firth, Eddie Redmayne etc.


Katie Holmes
a impresionat intr-o rochie Zac Posen, ocazia cu care si-a etalat si noul look, o coafura bob, dupa ce a renuntat la parul lung.

 


 

Dakota Johnson, vedeta filmului Fifty Shades of Grey, cea care o interpreteaza pe Anastasia Steele, si-a etalat picioarele perfecte, intr-o rochie electrizanta si metalica.
 

Anne Hathaway a optat pentru o rochie aurie, cu gluga, inspirata de universul Star Wars. Rochia a fost creata de casa de moda Ralph Lauren.


Kate Hudson a ales o rochie aurie, lunga si cu trena, marca Michael Kors. Jennifer Lawrence a fost si ea prezenta pe covorul rosu din New York si a ales o tinuta Dior, cu negru si imprimeuri colorate, iar la petrecerea de dupa eveniment, s-a schimbat intr-o rochie argintie, stramta pe corp. Robert Pattinson a venit insotit de logodnica sa, FKA Twigs, si au impresionat, insa cantareata a ridicat cateva sprancene cu rochia ei colorata, asimetrica, dar care avea desenate si organe genitale.

 

Jennifer Lawrence

 

 

 

Kate Hudson

 

FKA Twigs si Robert Pattinson

 

Cara Delevinge

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies