marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Explozii si cascadorii spectaculoase, marca Michael Bay. Primul trailer pentru Transformers: The Last Knight. VIDEO

Saga Transformers continua cu al cincilea film din serie. Mark Wahlberg revine in franciza pentru a doua oara. La fel cum s-au obisnuit fanii, trailerula abunda in explozii si cascadorii spectaculoase.
Explozii si cascadorii spectaculoase, marca Michael Bay. Primul trailer pentru Transformers: The Last Knight. VIDEO

Povestita de Anthony Hopkins, pelicula expune un scenariu similar precedentelor parti ale francizei, planeta Pamant este din nou in pericol, insa de aceasta data Optimus Prime, infrant, dispare in spatiu.


Rezistenta oamenilor, condusa de personajele interpretate de Mark Wahlberg si Josh Duhamel, incearca sa faca fata decepticonilor. Oamenii sunt ajutati si de autobotul Bumblebee.


Optimus Prime apare si el in aceasta noua conjunctura insa numai ca sa-l ameninte pe cel care i-a fost candva camarad, Bumblebee. "Iarta-ma", ii spune cu o licarire vizibila Otimus Prime fostului sau aliat, in timp ce se pregateste sa-i dea lovitura decisiva.


Chiar daca in trailer nu apare si liderul decepticonilor, Megatron, acesta va reapare in acest nou film care va avea premiera la 23 iunie 2017 in cinematografele din SUA.


Galerie foto


Modifică setările cookies