Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ewan McGregor este Iisus, dar si Diavolul in primul trailer pentru "Last Days in the Desert": afla povestea unui film senzational

Ewan McGregor isi exploreaza latura plina de bunatate, dar si cea intunecata in primul trailer pentru "Last Days in the Desert". Filmul spune povestea calatoriei lui Isus prin desert, de 40 de zile, in care s-a confruntat cu conflicte umane, dar si cu destinul unei familii aflate la ananghie.

Ewan McGregor este Iisus, dar si Diavolul in primul trailer pentru  Last Days in the Desert : afla povestea unui film senzational

Filmul este regizat de Rodrigo Garcia, iar director de imagine este Emmanuel Lubezki, care a castigat trei premii Oscar consecutive pentru regia de imagine de la "Gravity", 'Birdman" si "The Revenant".


 


Insa, filmul se anunta mai mult in stilul productiei "Noah" decat cel al clasicelor filme in care este portretizat personajul. "Nu este vorba de un film bazat pe credinta, nu este vorba despre o poveste biblica, ci mai mult despre tati si fii. Iisus si Dumnezeu sunt simbolul unei relatii intre fiu si tata" a spus Ewan McGregor pentru EW.

Filmul a avut deja cateva proiectii la Festivalul de la Sundance, iar primele reactii au fost foarte bune. In rolurile secundare apar Ciaran Hinds, Tye Sheridan si Ayelet Zurer.


 


Galerie foto


Cele mai citite

Independence Day II: Insurgence, cel mai asteptat film in cinematografele din Romania. Scenele spectaculoase care ii vor cuceri pe fani

Blockbusterul 'Independence Day II: Resurgence' este cea mai asteptata premiera a acestui sfarsit de saptamana. Regizorul Ronald Emmerich vrea sa repete cu acest sequel recordul de incasari pe care l-a obtinut cu prima parte cu ajutorul unei noi generatii de actori, in frunte cu Liam Hemsworth, care vor incearca sa compenseze absenta lui Will Smith, relateaza EFE.

Citeste mai mult ►