marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eveniment cinematografic in China. Pentru prima data, trilogia Star Wars este proiectata in cinematografe

"Star Wars: The Force Awakens" nu va aparea in cinematografe pana la sfarsitul acestui an, insa cinefilii din China vor calatori intr-o "galaxie indepartata" ... chiar de luna viitoare.

Eveniment cinematografic in China. Pentru prima data, trilogia Star Wars este proiectata in cinematografe

Cele sase filme din celebra serie Star Wars vor fi proiectate pentru prima data in China, incepand cu luna iunie, conform Entertainment Weekly. Organizatorii celei de-a 18-a editie a Festivalului International de la Shaghai si Walt Disney Pictures au anuntat ca toate filmele din "Razboiul Stelelor" vor fi difuzate in cadrul acestui festival.
 

 

Desi "Razboiul Stelelor: Episodul 1 - Amenintarea Fantomei" "Razboiul Stelelor: Episodul 2 - Atacul Clonelor" si "Razboiul Stelelor: Episodul 3 - Razbunarea Sith" au fost in cinematografele chinezesti, este pentru prima data cand toata trilogia originala a acestei serii va fi data pe marile ecrane din China.
 

 

Intr-un comunicat de presa, organizatorii spun despre aceasta serie ca este "cea mai mare opera de arta din istoria SF a filmelor" si spera ca acestea sa provoace interesul internautilor chinezi, inainte de premiera noii serii din 2015, "Star Wars: The Force Awakens".


 

 

 

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977. Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015. 

 

Star Wars: The Force Awakens este al saptelea episod din Saga Razboiul Stelelor, creata cu 40 de ani in urma de catre George Lucas. Regizorul J.J. Abrams ii readuce pe fani in lumea fantastica si interestelara, cu noi aventuri. Actiunea va avea loc la 30 de ani de la evenimentele din Star Wars: Return of The Jedi. Din distributie fac parte starurile vechi ca Harrison Ford, Carrie Fisher sau Mark Hamill, iar noile vedete sunt Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie. Data de lansare stabilita este 18 decembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies