marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Longoria, aparitie incendiara in vacanta, in Miami: cum a fost surprinsa alaturi de iubitul ei

Frumoasa actrita Eva Longoria a fost surprinsa de papparazzi in vacanta, pe plaja, in Miami. Aceasta a fost fotografiata alaturi de noul ei iubit, Jose Antonio.

Eva Longoria, aparitie incendiara in vacanta, in Miami: cum a fost surprinsa alaturi de iubitul ei

 

Eva Longoria si iubitul ei, in varsta de 45 de ani, un om de afaceri pe piataa de media din Spania, fosta vedeta din Desperate Housewives impresionand cu silueta pe care si-a expus-o intr-un costum de baie minuscul, format din doua piese.
 

 

 

Eva Longoria a devenit celebra datorita personajului Gabrielle Solis din serialul Desperate Housewives. Cele mai recente roluri de pe marele ecran ale actritei sunt din 2008, cand a jucat in comedia Over Her Dead Body, si 2012, cand a aparut in For Greater Glory: The True Story of Cristiada. De asemenea, actrita a dat voce unui personaj din animatia Arthur Christmas (2011).

 

 

Eva Longoria a fost maritata cu jucatorul de baschet Tony Parker, cei doi unindu-si destinele in iulie 2007. Trei ani mai tarziu, in noiembrie 2010, actrita a cerut divortul, explicand ca nu se mai inteleg, insa adevaratul motiv pare sa fi fost infidelitatea celebrului sportiv.

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies