marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Longora, declaratie surprinzatoare: "Imi place la 40 de ani, dar vreau corpul de la 20 de ani". Cum arata actrita

La 40 de ani, Eva Longoria este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, mentinandu-se in forma fizica de invidiat chiar daca a trecut de prima tinerete.

Eva Longora, declaratie surprinzatoare: Imi place la 40 de ani, dar vreau corpul de la 20 de ani . Cum arata actrita

Cu toate acestea, starul din Desperate Housewives a marturisit ca si-ar dori sa mai aiba silueta de acum 20 de ani. Intr-un interviu acordat pentru Daily Mail Australia, Eva Longoria a declarat: "Imi place la 40 de ani, dar vreau corpul de la 20 de ani".

Eva Longoria a devenit cunoscuta la nivel international dupa ce a castigat Miss Corpus Christi in 1998, iar dupa aparitia in The Young and The Restless hispanica a primit rolul lui Gabrielle Solis in Desperate Housewives, cu ajutorul caruia s-a transformat intr-un star international.

Eva Longoria si Jose Antonio Baston sunt impreuna din 2013. Actrita a divortat in 2011 de Tony Parker din cauza unor speculatii legate de infidelitatea baschetbalistului, dupa patru ani de mariaj.

 

 

Eva Longoria, la inceputul carierei


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies