marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ethan Hawke, intr-un nou rol memorabil. Actorul il va interpreta pe cantaretul de jazz Chet Baker in filmul biografic "Born to be blue"

Actorul Ethan Hawke va juca rolul principal intr-un film biografic despre trompetistul de jazz Chet Baker, pelicula intitulandu-se "Born to be blue", iar filmarile vor debuta in prima parte a anului viitor.

Ethan Hawke, intr-un nou rol memorabil. Actorul il va interpreta pe cantaretul de jazz Chet Baker in filmul biografic Born to be blue

Actorul american Ethan Hawke, in varsta de 43 de ani, va juca in filmul "Born to be blue", rolul celebrului muzician de jazz Chet Baker, care canta la trompeta si care a murit in 1988, la varsta de 58 de ani, potrivit contactmusic.com.


Regia si scenariul peliculei apartin canadianului Robert Budreau, celebru mai ales pentru filmul "That Beautiful Somewhere", din 2006.


"Born to be blue", ale carui filmari vor debuta la inceputul anului 2015, va prezenta mai ales perioada de final a vietii lui Chet Baker, cand a revenit in peisajul muzical dupa ani de lupta cu dependenta de droguri.


Chet Baker a fost o vedeta a jazzului american in anii 1950, cantand atat cu vocea, cat si la trompeta. Din cauza dependentei de droguri, cariera promitatoare a fost distrusa de o serie de condamnari cu inchisoare. Artistul isi amaneta frecvent instrumentele pentru a-si cumpara droguri.


Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies