Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Este un vis electric devenit realitate". Bryan Cranston va juca inr-un serial inspirat de romanele lui Phillip K. Dick, omul care a creat povestile din spatele Blade Runner sau Total Recall

Actorul american Bryan Cranston se va intoarce pe micile ecrane intr-un serial inspirat din povestirile si romanele scriitorului american de science-fiction Philip K. Dick, informeaza marti revista de specialitate Variety, citata de EFE.

Este un vis electric devenit realitate . Bryan Cranston va juca inr-un serial inspirat de romanele lui Phillip K. Dick, omul care a creat povestile din spatele Blade Runner sau Total Recall

Proiectul are ca titlu 'Electric Dreams: The World of Philip K. Dick' si va fi produs de Sony Pictures Television si Channel 4.


"Este un vis electronic devenit realitate", noteaza Cranston intr-un comunicat dat publicitatii. "Suntem incantati sa putem explora si amplifica temele care se gasesc in aceasta extraordinara opera literara", a subliniat el.

Ronald D. Moore ('Battlestar Galactica', 'Outlander') si Michael Dinner ('Justified') vor fi scenaristii si producatorii executivi ai noului serial.

'Electric Dreams' ilustreaza viziunile profetice al lui Philip K. Dick, care a murit in 1982, si omagiaza opera controversatului scriitor, ale carui povestiri au inspirat filme precum 'Minority Report' sau 'Total Recall'.

"Sunt entuziasmata sa lucrez cu o echipa exceptionala pentru ca povestirile tatalui meu sa capete viata", a declarat Isa Dick Hackett, fiica autorului.
 

 

Sursa foto: AgerpresCele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►