marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Este oficial: cand se va lansa Transformers 5 si cat mai au de asteptat fanii pana la urmatorul blockbuster din seria de 3.7 miliarde de dolari

Hollywood-ul nu se mai satura de robotii gigantici capabibili sa se transforme in diferite vehicule. Seria filmelor Transformers continua, iar cei de la Paramount au anuntat date despre Transformers 5.

Este oficial: cand se va lansa Transformers 5 si cat mai au de asteptat fanii pana la urmatorul blockbuster din seria de 3.7 miliarde de dolari

Din 2007, de cand s-a lansat primul film din serie, numarul de fani a crescut tot mai mult, devenind un real fenomen. Dar, acestia nu au asteptat niciodata 3 ani pana la urmatorul episod. Ei bine, acum, vor fi nevoiti sa astepte pentru ca Transformers 5 se lanseaza abia in 2017, informeaza Entertainment Weekly.

 

In 2014, Transformers:Age of Extinction, cu Mark Wahlberg si Nicola Peltz, a inregistrat incasari de peste 1 miliard de dolari, iar Paramount nu vor sa renunte la masinaria de facut bani.

 

 

La o conferinte a celor de la Hasbro, creatorii jucariilor originale Transformers, CEO-ul Brian Goldner a confirmat faptul ca intentioneaza sa mai lanseze un film Transformers, in 2017. "L-am adus pe Akiva Goldsman sa conduca un grup de scenaristi care sa creeze un plan strategic si un story puternic. Credem ca pot fi spuse nenumarate povesti cu aceste personaje, tinand ca sunt un brand care de 30 de ani reusesc sa capteze atentia fanilor. Ne asteptam ca urmatorul film Transformers sa fie lansat in 2017" a spus acesta.

 

 

Goldsman, scenarist castigator al Premiului Oscar pentru "A Beautiful Mind", a mai lucrat cu cei de la Paramount pentru diferite blockbustere. Ramane de vazut daca si Michael Bay se va intoarce ca regizor in franciza, el urmand sa lanseze un alt film,  13 Hours. Mark Wahlberg a semnat pentru mai multe filme, deci cel mai probabil, fanii il vor vedea si in Transformers 5.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies