marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Este copia fidela a tatalui sau: fiul de 17 ani al lui Pierce Brosnan a debutat ca model

Fiul lui Pierce Brosnan, Dylan, a debutat ca model pentru Yves Saint Laurent. La doar 17 ani, Dylan este copia fidela a tatalui sau, celebru pentru portretizarea lui James Bond pe marile ecrane.

Este copia fidela a tatalui sau: fiul de 17 ani al lui Pierce Brosnan a debutat ca model


La finalul anului trecut, Dylan Brosnan a debutat ca model pentru colectia masculina a casei de moda Yvse Saint Laurent. El nu este singurul fiu al unui actor celebru care debuteaza in modeling. Fiul lui Val Kilmer, Jack, de 19 ani, a devenit cel mai nou model pentru aceeasi casa de moda.

 

 

 

Dylan Brosnan a mostenit pasiunea tatalui sau si studiaza filmul in California.  Dar in parelel cu filmul, este pasionat si de muzica si canta la chitara. Contractul cu casa de moda Yves Saint Laurent si l-a obtinut singur, dupa ce directorul de creatie, Hedi Slimane l-a vazut pe o plaja din Malibu si a simtit ca el este perfect pentru noua campanie.

 

 

Pierce Bronsnan, in varsta de 61 de ani, a devenit un sex-simbol dupa ce l-a jucat pe James Bond. Intr-un interviu acordat pentru The Guardian, Pierce Brosnan a marturisit ca a dus o lupta destul de grea pentru a intra in pielea personajului pe care l-a interpretat in GoldenEye (2005), Tomorrow Never Dies (1997), The World Is Not Enough (1999) si Die Another Day (2002). "Am fost prins intr-un fel de capcana a timpului intre Roger Moore si Sean Connery. A fost foarte dificil pentru mine sa inteleg ce am de facut. Violenta nu a fost niciodata reala, forta bruta a persoanei nu a fost palpabila. A fost destul de bland, iar caracterizarea a fost doar de suprafata", a declarat Brosnan.

 


"Nu am avut vreodata placerea de a ma uita la mine ca la James Bond. Pentru ca nu a fost niciodata suficient de bun. A fost un sentiment oribil", a adaugat acesta. Pierce Brosnan, in varsta de 61 de ani, a jucat in patru filme rolul spionului britanic James Bond, inainte de a fi inlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeza a jucat si in Cascada Seraphim, in musicalul Mamma Mia si in thrillerul politic The Ghost Writer, regizat de Roman Polanski.

 

Intr-un top realizat  de britanici, la nivel de inamici anihilati, Pierce Brosnan este lider si considerat cel mai periculos James Bond din istorie. Acesta a ucis in filmele sale 76 de persoane, Connery si Moore au facut fiecare cate 51 de victime, iar Daniel Craig a ucis 25 de oameni.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies