marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Este cea mai proasta gluma din istoria filmului". Daniel Radcliffe i-a socat pe fani cu noul lui film, la Sundance: oamenii au iesit din sala spunand ca este "dezgustator"

Daniel Radcliffe este in centrul unor controverse, dupa ce noul sau film a avut premiera la Festival Sundance, care si-a deschis portile pentru o noua editie, in acest an.

Este cea mai proasta gluma din istoria filmului . Daniel Radcliffe i-a socat pe fani cu noul lui film, la Sundance: oamenii au iesit din sala spunand ca este dezgustator

Daniel Radcliffe si Paul Dano joaca in filmul "Swiss Army Man", pe care presa de specialitate l-a catalogat drept "cel mai prost film vazut vreodata la Sundance".

 

Dupa ce a fost vazut in premiera la Sundance, presa de specialitate s-a aratat idignata de filmul in care apare Daniel Radcliffe, iar internetul s-a umplut de titluri socante ca: "Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, joaca rolul unui cadavru care trage vanturi si  are o erectie, iar publicul a iesit din sala, dezgustat".

 

Filmul "Swiss Army Man" spune povestea unui baiat, jucat de Paul Dano, care se imprieteneste cu un cadavru aflat pe o plaja, interpretat de Daniel Radcliffe, si este regizat de Daniel Kwan and Daniel Scheinert. Insa, reactiile celor din sala au fost extrem de vehemenete. Multi au parasi sala la jumatatea filmului, declarand ca au fost dezgustati si ca acesta este "cel mai prost film vazut in ultima perioada".  "Este cea mai proasta gluma din istoria filmului" au scris cei de la Esquire.

 

Insa, cineastii nu s-au aratat foare deranjati de reactiile primite: "Nici daca le scriam eu, nu sunau asa bine titlurile din presa, sunt uimitoare" a spus unul dintre regizori, Daniel Kwan. "Imi place acest film pentru ca este pervers si nebun. Si este incitant cum poti folosi vanturile pe post de comedie sau ca sa starnesti reactii emotionale puternice" a mai declarat acesta pentru The Independent.

Tanarul de 26 de ani a declarat ca a fost incantat de "provocarile fizice pe care acest rol le impune. Scenariul a fost foarte bun si original, ceva ce n-am mai citit pana acum". 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies