marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Erau cele mai frumoase actrite din lume acum 30 de ani. Vezi cum au ajuns astazi

Astazi actrite ca Angelina Jolie, Olivia Wilde sau Scarlett Johansson populeaza fanteziile barbatilor si starnesc invidia femeilor. Ce actrite faceau insa legea acum 30 de ani? Brooke Shields, Cheryl Ladd sau Lynda Carter sunt cateva din numele care faceau senzatie in anii '80. Vezi mai jos o galerie foto cu transformarile celor mai hot femei de acum 3 generatii.

1.Cheryl Ladd atunci

In anii '80, Cheryl Ladd, una din frumusetile seriei originale Ingerii lui Charlie, facea furori, fiind considerata cea mai sexy femeie in acea perioada. Rolul din Ingerii lui Charlie i-a adus notorietate si a pus-o pe lista celor mai mari staruri TV din anii ’80.

Sursa foto: Getty

Cheryl Ladd acum

La varsta de 60 de ani, actrita arata fermecator, fara sa isi arate adevarata varsta. In continuarea are aparitii pe marile ecrane, iar in 2010 a aparut in filmul pentru televiziune “Love’s Everlasting Courage”.

2. Lynda Carter atunci

Lynda Carter este  cunoscuta in special pentru rolul super eroinei Wonder Women. Carter a castigat titlul de Miss SUA in 1972, reprezentand statul Arizona.

Lynda Carter acum

Lynda Carter, se concentreaza mai mult pe cariera muzicala, este voice over pentru multe jocuri video si din cand in cand, mai are cate o scurta aparitie in filme cum a fost si cea din Super Troopers, din 2005.

3. Vanessa Williams atunci

In 1984, Vanessa Williams era prima afro-americanca ce castiga titlul de Miss America, dar si prima castigatoare a acestui concurs nevoita sa renunte la titlul din cauza unor fotografii in care modelul aparea goala.

Vanessa Williams acum

Astazi, Vanessa Williams este una dintre cele mai respectate vedete din showbiz, fiind nominalizata de nenumarate ori la Premiile Grammy si Emmy iar aparitiile ei pe Broadway au fost apreciate de critici. Este una dintre cele mai iubite vedete de catre fani. Prezenta ei in seriale ca Neveste disperate sau Ugly Betty i-au adus mai multe nominalizari la premiile Emmy.

4. Kathleen Turner atunci

Adesea comparata in tinerete cu Lauren Bacall pentru aspectul ei fizic si vocea inconfundabila, Kathleen Turner a fost pe culmile succesului in anii ’80. Unul din cele mai populare roluri ramane cel din “The War of the Roses”, in care a a jucat alaturi de Michael Douglas si Danny DeVito.

Kathleen Turner acum

Din pacate, cariera actritei se afla in declin inca de la inceptului anilor ’90, cand a fost diagnosticata cu artrita reumatoida. Insa a reusit sa bifeze aparitii in seriale ca Friends si Californication, in care apare in mai multe episoade.

5. Heather Locklear atunci

Heather Locklear a devenit cunoscuta cu serialul din anii ’80, “Dinasty” si a fost considerata una dintre cele mai sexy actrite de pe micile ecrane.

Heather Locklear acum

Dupa succesul pe care l-a avut serialul Melrose Place in anii ’90, in care actrita a jucat unul din rolurile principale, Locklear a ajuns in atentia publicului mai mult datorita divorturilor ei celebre de Richie Sambora si Tommy Lee. In ceea ce priveste actoria, ea a mai avut scurte aparitii in diverse show-uri tv, printre care si serialul “Doi barbati si jumatate”, alaturi de Charlie Sheen.

6. Brooke Shields atunci

Cariera frumoasei Brooke Shields a inceput cu filme controversate. La doar 12 ani, Brooke Shileds soca pe toata lumea cu rolul unei prostituate minore in “Pretty Baby” din 1978. In 1980 sa aparea in “The Blue Lagoon”, intr-un rol controversat. In 1981 aparea in celebra reclama la jeans Calvin Klein, fiind model pentru casa de moda.

Brooke Shields acum

Brooke Shields a fost constanta in cariera, fara pauze prea mari, fie ca aparea in productii pentru televiziune sau pe Broadway. Dupa divortul de Andre Agassi in 1999, care a fost cel mai greu lucru din viata ei, asa cum a declarat actrita, Shields si-a refacut viata cu Chris Henchy, cu care are o fetita. O aparitie memorabilia a fost cea de la funerariile lui Michael Jackson (de care a fost foarte apropiata), in care a vorbit despre prietenia speciala care a existat intre cei doi.

7. Daryl Hannah atunci

Daryl Hannah ramane in memoria publicului cu aparitia ei de sirena in Splash, filmul regizat de Ron Howard, cu Tom Hanks in rolul principal, dar si cu rolul din Blade Runner din 1982. In anii 80 si 90, actrita sucea mintile multor barbati, fiind considerata printre cei mai frumosi oameni din showbiz.

Daryl Hannah acum

Acum, varsta isi spune cuvantul; actrita nu mai e la fel de zvelta, insa isi pastreaza farmecul. In lumea filmului, Hannah a ramas activa, a aparut in seria Kill Bill a lui Tarantino, a regizat scurt metrajul Last Supper, care a primit critici pozitive. Pe langa filme, actrita se implica in multe actiuni ecologiste, fiind chiar arestata de doua ori pentru ca a participat la proteste.

8. Kim Basinger atunci

Kim Basinger a devenit un sex-simbol dupa aparitiile ei incendiare din “9 saptamani si jumatate” si "Batman". Cariera ei a ajuns la apogeu in 1997, cand a castigat Oscarul pentru cea mai buna interpretare in rol secundar in L.A. Confidential.

Kim Basinger acum

Despartirea de actorul Alec Baldwin si lupta pentru custodia fiicei lor fac parte din cele mai urate scandaluri din istoria Hollywood-ului. Cariera ei a fost in declin dupa rolul din L.A. Confidential, avand doar roluri mai mici. Insa frumusetea actritei nu s-a stins, desi trecere anilor si-a lasat putin amprenta.

9. Michelle Pfeiffer atunci

Michelle Pfeiffer a fost intotdeauna o aparitie de senzatie. De la femeia fatala care il cucerea pe Al Pacino in Scarface, actrita a ajuns sa aiba roluri remarcabile, pozitionandu-se in primele locuri ale celor mai talentate actrite de la Hollywood. Anii ’80 si ’90 i-au adus cele mai multe roluri in filme de succes ca: The Witches of Eastwick, Dangerous Liaisons, The Age of Innocence si Batman Returns. A fost nominalizata la Premiile Oscar de trei ori.

Michelle Pfeiffer acum

In continuare, Michelle Pfeiffer este dorita de marii producatori de la Hollywood, cea mai noua aparitie ei fiind in filmul “New’s Year Eve”, un film cu peste 20 de nume mari de la Hollywood, printre care: Robert De Niro, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Josh Duhamel.

10. Jamie Lee Curtis atunci

Fiica celebrilor Tony Curtis si Janet Leigh, Jamie Lee Curtis a impresionat atat prin talentul ei, cat si prin fizicul fara cusur in filme ca Trading Places, Perfect si A Fish Called Wanda. Trade-mark-ul ei sunt picioarele lungi si bine lucrate.

Jamie Lee Curtis acum

Si in acest moment, actrita are o agenda incarcata: in 2010 aceasta a aparut alaturi de Kristen Bell in comedia You Again. In ceea ce priveste viata privata, aceasta este casatorita de peste 25 de ani cu Christopher Guest, alaturi de care creste doi coptii adoptati.

11. Kelly McGillis atunci

Frumoasa actrita din Top Gun in care a jucat alaturi de Tom Cruise facea furori in acei ani. Aparitiile ei din “Witnes” si “The Accused” din perioada anilor ’80 au impresionat placut atat publicul cat si criticii. Actrita a declarat ca si-a dorit rolul procurorului din The Accused pentru ca ea si colega ei de camera au fost agresate si violate in tinerete de doi straini, in 1982.

Kelly McGillis acum

Din pacate, frumusetea nu dureaza, iar Kelly McGillis este cel mai bun exemplu, actrita fiind de nerecunoscut. Fara aparitii spectaculoase in ultimii ani, ea a atras atentia mai mult datorita vietii ei personale. Dupa doua divorturi, in 2009 ( la 52 de ani) ea a anuntat ca este lesbiana si s-a casatorit cu Melanie Leis in 2010.

12. Nastassja Kinski atunci

Actrita de origine germana ramane cunoscuta pentru rolurile ei din thrillerul erotic Cat People plus cateva aparitii din filmele regizate de Wim Wenders.

Nastassja Kinski acum

De-a lungul anilor, actrita a aparut mai mult in filme independente, iar cea mai recenta aparitie notabila este cea din Inland Empire a lui David Lynch din 2006. Are trei copiii si una din relatiile ei celebre a fost cea cu Roman Polanski, cand Kinski avea doar 16 ani. Actrita a fost si iubita lui Quincy Jones.

13. Olivia Newton-John atunci

In anii ’80 Olivia Newton-John era idolul tuturor adolescentelor din America. Cantareata, care a cunoscut faima cu rolul lui Sandy, din filmul „Grease”,. a stabilit un nou trend printre tinerii americani. Piesa sa Physical a fost desemnata cea mai sexy melodie a tuturor timpului, intr-un clasament realizat de revista Billboard.

Olivia Newton-John acum

Newton-John a fost diagnosticata cu cancer in 1992 si este o sustinatoare a campaniilor pentru lupta impotriva cancerului si a celor pentru drepturile animalelor. A fost casatorita de doua ori, iar in prezent traieste cu cel de-al doilea sot, John Easterling. Are o fata, Chloe Lattanzi, rezultata din prima casatorie, cu actorul Matt Lattanzi.

14. Rebecca De Mornay atunci

Sau prostituata care il face pe Tom Cruise sa se simta de milioane in filmul Risky Business. Cei doi au avut si o relatie timp ce 2 ani dupa terminarea filmarilor

Rebecca De Mornay acum

Cariera ei a inflorit in anii ’90 cu filme ca Backdraft si The Hand That Rocks the Cradle. In februarie 2008 a fost condamnata sa urmeze un program de reabilitare dupa ce a fost prinsa beata la volan.

15.Morgan Fairchild atunci

Una din cele mai iubite actrite din serialele TV din SUA, Morgan Fairchild s-a remarcat cu roluri glamour in Dallas sau Falcon Crest. A portretizat roluri de femei sexy care vor sa ajunga bogate cu orice pret.

Morgan Fairchild acum

Dupa anii ’90 se lauda cu o aparitie celebra in serialul Friends. Este cunoscuta pentru implicarea sa in campaniile sociale si de protectie a mediului iar in ultimii 20 de ani a avut o relatie cu producatorul de film Mark Seiler.






 


Modifică setările cookies