marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Era cea mai buna prietena a Selenei Gomez in serialul Wizards of Waverly Place. Cum arata acum Jennifer Stone, actrita care o interpreta pe Harper

In urma cu 10 ani, Jennifer Stone debuta in cinematografie cu rolul din Secondhand Lions, rol care i-a deschis portile catre celebritate.

Era cea mai buna prietena a Selenei Gomez in serialul Wizards of Waverly Place. Cum arata acum Jennifer Stone, actrita care o interpreta pe Harper

Nascuta in 1993, Jennifer s-a facut recunoscuta inca de mica si, dupa aparitia in Secondhand Lions pentru care a primit o nominalizare la Young Artist Award, a jucat si in House M.D.

Aflata in continua crestere din punct de vedere profesional, Jennifer a devenit cu adevarat cunoscuta in 2007, atunci cand a intrat in lumea Disney, interpretand rolul lui Harper, cea mai buna prietena a personajului jucat de Selena Gomez, in Wizards of Waverly Place.

 

 

 

Destul de ciudata, cu un stil vestimentar unic, Harper a ajuns curand la inima tinerilor datorita naivitatii sale, dar si a manierei in care reusea sa-si accesorizeze hainele, nu de putine ori aparand imbracata in costume bizare. Timp de cinci ani, Jennifer Stone si-a dedicat atentia serialului Wizards of Waverly Place, timp in care a jucat si in Mean Girl 2. Dupa incheierea filmarilor, Jennifer a avut roluri in Deadtime Stories, Body of Proof, dar si in filmul The Wizards Return: Alex vs. Alex.
 

 

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies