marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Episodul care le-a frant inimile americanilor: ce s-a intamplat cu cel mai iubit personaj din serialul Grey's Anatomy

Fanii serialului "Grey;s Anatomy" au trait aseara cel mai mare soc din toate cele 11 sezoane ale serialului, dupa ce personajul lor favorit a fost scos din serial. Daca nu ai ajuns la zi cu serialul si nu vrei sa afli, te rugam sa nu citesti acest articol

Episodul care le-a frant inimile americanilor: ce s-a intamplat cu cel mai iubit personaj din serialul Grey s Anatomy

Atentie, urmeaza spoilere!


Personajul de care America s-a indragostit timp de 11 sezoane a iesit din serial. Astfel, Patrick Dempsey, cel care l-a jucat pe Dr. Derek “McDreamy” Shepherd timp de 11 ani, a iesit din serialul premiat cu Emmy al celor de la ABC.  In episodul difuzat pe 23 aprilie seara pe postul american ABC, McDreamy intra in coma dupa ce a fost lovit de o masina, lasand-o pe sotia lui, Meredith (Ellen Pompeo) sa decida daca il deconecteaza de la aparate.


"Dupa 11 sezoane in Grey'S Anatomy, Patrick Dempsey merge mai departe in cariera sa si cauta noi provocari. Dr. Derek Sheperd este un personaj de referinta in televiziune iar povestea de dragoste dintre Derek si Meredith a cucerit milioane de fani si ne bucuram ca am fost alaturi de ei. Pasiunea fanilor de-a lungul anilor pentru acest serial a crescut de la an la an tot mai mult si ne-a convins ca serialul creat de Shonda Rimes este un succes, dar care nu ar fi fost posibil fara talentul lui Patrick Dempsey" au spus reprezentantii postului ABC intr-un comunicat oficial, conform Variety.

 

 

Patrick Dempsey, in varsta de 49 de ani, a declarat in urma cu cateva luni ca intentioneaza sa paraseasca serialul curand, iar zvonurile despre moartea personajului sau au aparut mai devreme, intr-un material al celor de la Entertainment Weekly.

Shonda Rhimes, creatoarea serialului, a oferit si ea o declaratie despre aceasta iesire socanta din serial. "Nu mi-am imaginat niciodata ca imi voi lua adio de la McDreamy. Acest personaj este extrem de important pentru serialul nostru. Interpretarea lui Dempsey a format acest personaj cum nu ne-am fi asteptat niciodata, a devenit extrem de iubit si indragit in America. Mai mult, acest personaj a devenit un exemplu, fiind foarte uman: radea, plangea, era trist, era bucuros, ca oricare dintre noi. Este o pierdere pentru noi si ne va lipsi enorm Patrick Dempsey si al sau erou inegalabil, McDreamy. Acum, Meredith si intreaga familie Grey's Anatomy vor descoperi noi provocari, noi drumuri si incepem un nou capitol in viata. Posibilitatile sunt nenumarate, caruselul nu se opreste niciodata."
 

 


 

In teorie, Patrick Dempsey ar fi avut intelegere cu cei de la ABC si pentru sezonul 12, dar anumite neintelegeri au dus la plecarea actorului. Surse apropiate au declarat pentru presa american ca Dempsey, fiind cel mai mare star ramas de la inceputul serialului, a inceput sa creeze discutii pe platouri si certuri cu creatoarea serialului, iar asta a dus la o ruptura de comun acord.


Nu este primul star al serialului care pleaca in mod neasteptat. Inaintea lui Dempsey, au iesit pe rand din serial Katherine Heigl, Isaiah Washington, T.R. Knight, Eric Dane, Chyler Leigh si cel mai recent Sandra Oh. Inca nu a fost anuntat oficial daca serialul va continua si cu sezonul 12, dar audientele bune, in medie de 11 milioane de spectatori per episod, sunt un motiv puternic ca cei de la ABC sa continu serialul premiat cu Emmy.

 

 


Patrick Dempsey a jucat in serial intre 2005 si 2015. In scurt timp de la apartiei, McDreamy, asa cum l-au poreclit fanele, a devenit un sex-simbol si unul dintre cele mai indragite personaje masculine din televiziunea americana. Aseara, fanii si-au luat adio de la eroul lor favorit, dar care nu va fi uitat prea curand.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies