marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson va juca intr-o noua serie fantasy, "varianta feminina a serialului Game of Thrones". Cine va fi regizorul francizei

Emma Watson va lucra alaturi de producatorul francizei Harry Potter pentru o noua serie fantasy, descrisa ca fiind "o versiune feminina a serialului Game of Thrones".

Emma Watson va juca intr-o noua serie fantasy, varianta feminina a serialului Game of Thrones . Cine va fi regizorul francizei

Watson, care poate fi vazuta in cel mai recent film semnat de Sofia Coppola, The Bling Ring, va colabora cu producatorul seriei Harry Potter, David Heyman, pentru casa Warner Bros. 

 

Proiectul este descris ca fiind "varianta feminina a serialului Game of Thrones" si va fi realizat dupa trilogia Queen of the Tearling, semnata de scriitoarea Erika Johansen.


 

Seria aduce in prim plan povestea printesei Kelsea Glynn (19 ani), ce va fi interpretata de Emma Watson, care incearca sa isi recapete regatul Tearling din ghearele Reginei Rosii.

 

Cele trei romane vor fi publicate in 2014 si sunt descrise de catre editura Harper Collins ca fiind "o poveste profund umana, care are in centru o eroina ce nu se confrunta doar cu problemele maturizarii, ci si cu dileme legate de modul in care un lider poate fi drept, in lupta sa pentru supravietuire".

 

Warner Bros. a cumparat drepturile de ecranizare a cartilor, iar acest proiect este in curs de dezvoltare. 

 

In acest an, Emma Watson a participat la Festivalul de Film de la Cannes, cu filmul The Bling Ring in care joaca rolul principal. Inspirat din fapte reale, The Bling Ring prezinta povestea unui grup de adolescenti fascinati de celebritati, care, folosindu-se de internet, monitorizeaza agendele de lucru ale acestora pentru a le sparge locuintele.


 

In ciuda succesului pe care l-a avut dupa incheierea seriei Harry Potter, Emma Watson a marturisit ca nu se simte inca in mediul ei, in postura de actrita. "Simt ca, in timp ce am tot mai mult succes in cariera, sentimentul meu de inadecvare devine din ce in ce mai profund, de parca mi-e teama ca intr-o zi cineva va afla ca sunt o impostoare si nu merit nimic din ce am castigat", a marturisit actriţa.

 

Emma Watson a "absolvit" cu succes franciza Harry Potter, putand fi vazuta ulterior alaturi de Michelle Williams si Kenneth Branagh in My Week With Marilyn, dar si in filmul semnat de Sofia Coppola, The Bling Ring.


sursa: mediafax


Galerie foto


Modifică setările cookies