marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson o va juca pe Belle in filmul live action "Beauty and The Beast". Cum au reactionat fanii la auzul vestii  

Frumoasa Emma Watson le-a facut o surpriza de proportii fanilor sai. Actrita a anuntat oficial pe contul ei de Facebook ca va juca una dintre cele mai indragite eroine, pe Belle in filmul live action "Beauty and The Beast".

Emma Watson o va juca pe Belle in filmul live action Beauty and The Beast . Cum au reactionat fanii la auzul vestii


Emma Watson
a primit unul dintre cele mai ravnite roluri de la Hollywood. Ea o va juca pe Belle in "Beauty and The Beast", regia lui Bill Condon, cunsoscut pentru ultimele doua filme din seria "Twilight".
 

"In sfarsit, pot sa va spun...ca o voi juca pe Belle in adaptarea live-action a celor de la  Disney. Acest personaj inseamna enorm, am crescut cu aceasta poveste si sunt atat de fericita" a scris actrita in mesajul postat de Facebook. In mai putin de 24 de ore, postarea a primit peste 1 milion de like-uri, iar reactiile fanilor au fost foarte bune: "Sunt atat de fericita, esti perfecta pentru Belle", "Felicitari, abia astept sa te vad in rolul printesei mele Disney preferate" au fost printre comentariile fanilor ei.

 

Proiectul "Frumoasa si bestia" se va inscrie intr-o serie de productii similare ale Disney, care au recreat live-action cele mai cunoscute filme de animatie ale studiourilor. Cel mai recent film de acest gen, "Maleficent 3D", de Robert Stromberg, cu Angelina Jolie si Elle Fanning, care a avut premiera in Romania pe 30 mai, a obtinut incasari de 200 de milioane de dolari la nivel global, in prima saptamana dupa lansare.De asemenea, Disney pregateste in paralel alte doua versiuni live-action inspirate de filmele de animatie clasice ale acestei case de productie: "Cenusareasa", care va fi lansat in martie 2015, si "Cartea junglei", in regia lui Jon Favreau, care va avea premiera in octombrie 2015.


Basmul "Frumoasa si bestia" a beneficiat de numeroase ecranizari de-a lungul timpului, de la pelicula din 1903 regizata de Jean Cocteau pana la cea mai recenta ecranizare in varianta franceza, "La belle et la bête", de Christophe Gans, care a deschis Festivalul de Film de la Berlin din 2014.


Spre deosebire de "Cenusareasa", unde este vorba de dragoste la prima vedere, si de "Frumoasa din padurea adormita", in care eroina se indragosteste dupa un singur sarut, Frumoasa petrece ceva timp in preajma Bestiei, ii indrageste sufletul, iar apoi, ca o rasplata, vraja se risipeste si ea vede ca are motive sa-i indrageasca si chipul. Adevaratul mesaj al povestii, pe langa cel care spune ca dragostea adevarata invinge intotdeauna, este acela ca adevarata frumusete trebuie cautata in interiorul fiecaruia dintre noi.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies