marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Stone, in pat cu Ben Affleck si Bradley Cooper pe coperta Vanity Fair. Cum au pozat cei mai populari actori ai momentului pentru celebra revista

Trei dintre cei mai populari si ocupati actori ai momentului, Emma Stone, Bradley Cooper si Ben Affleck, apar pe coperta noului numar al revistei Vanity Fair. Actrita apare in pat cu cei doi colegi, intr-un numar special dedicat vedetelor de la Hollywood cu cel mai mare succes de anul trecut.

Emma Stone, in pat cu Ben Affleck si Bradley Cooper pe coperta Vanity Fair. Cum au pozat cei mai populari actori ai momentului pentru celebra revista

 

GALERIE FOTO Cum au pozat cei mai in voga actori pentru Vanity Fair

 

Emma Stone, 24 de ani, se cuibareste in pat cu Ben Affleck, 40 de ani si Bradley Cooper, 38 de ani,  in noul numar al revistei Vanity Fair.

Celebrul fotograf, Bruce Weber, a recreat atmosfera din Nasul, iar sedinta foto a avut loc "in casa in care Robert Duvall, consilierului familiei Corleone, pune la cale momentul socant in care un reclacitranul producator de film se trezeste cu un cap de cal in pat", au spus cei de la Vanity Fair despre ce i-a inspirat in alegerea tematicii noului pictorial.



Vanity Fair
a ales cele trei staruri pentru coperta "datorita realizarilor indiviuale exceptionale pe care fiecare le-a avut anul trecut. Affeck a triumfat cu Argo, filmul sau fiind nominalizat la Best Picture. Bradley Cooper a demonstrat tuturor ca este un actor inzestrat in Silver Linings Playbook, care i-a adus prima sa nominalizare la Oscar. Iar Emma Stone a devenit frumusica Americii dupa ce toata lumea s-a indragostit de ea in The Amazing Spider-Man" au mai spus cei de la Vanity Fair.

Editia speciala in care se omagiaza reusitele actorilor de la Hollywood a ajuns la numarul 19. In editia din 2013, au mai fost pozati Eddie Redmayne, care a cucerit in rolul Marius din Mizerabilii, Quvenzhane Wallis, actrita de 9 ani nominalizata la Oscar, Olivia Wilde,  Kerry Washington, Tom Hanks, Halle Berry, Jonah Hill, Armie Hammer, Bella Heathcote, Ewan McGregor, Amy Adams, Jane Fonda, Selena Gomez.

 

Olivia Wilde si-a impresionat inca o data fanii, pozand in stil burlesc. Actrita de 32 de ani a devenit una dintre cele mai populare actrite, cu o ascensiune incredibila la Hollywood dupa ce aparut in serialul House, in rolul Thirteen. Pentru urmatorii 2 ani, actrita are in proiect 10 filme, printre care comedia The Incredible Burt Wonderstone, in care joaca alaturi de Jim Carrey si Steve Carell, dar si Rush, povestea legendarului pilot de Formula 1, Niki Lauda, in care joaca Daniel Brühl si Chris Hemsworth.


 

Sursa foto: Vanity Fair


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies