marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Stone, cea mai bine imbracata femeie din lume in 2012: aparitiile spectaculoase ale actritei

Celebra revista Vogue a alcatuit topul celor mai bine imbracate femei din lume in 2012. Topul este condus de actrita Emma Stone, aceasta fiind desemnata cel mai bine imbracata femeie din Statele Unite ale Americii.

Emma Stone, cea mai bine imbracata femeie din lume in 2012: aparitiile spectaculoase ale actritei

 

GALERIE FOTO Cele mai spectaculoase aparitii ale actritei Emma Stone

 

Din clasament alcatuit de cei de la Vogue mai fac parte si actritele Kristen Stewart sau Zoe Saldana. Actrita Emma Stone  a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din lume pe anul 2012 si de editorii revistei InStyle.

Actrita in varsta de 24 de ani, care a facut senzatie in filmul "Culoarea sentimentelor/ The Help" din 2011, le-a depasit in acest top pe Rooney Mara - protagonista din filmul "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl With The Dragon Tattoo" - si pe actrita Leelee Sobieski, clasate pe locul al doilea, respectiv al treilea.


 


Pe pozitia a patra se afla actrita Zoe Saldana, iar starleta americana Lauren Santo Domingo ocupa locul al cincilea. Actrita Kristen Stewart, protagonista filmelor din franciza "Amurg/ Twilight", ocupa locul al saptelea. Urmatoarele pozitii din Topul 10 al celor mai elegante femei din Statele Unite sunt ocupate de jurnalista Lily Kwong, Kimberly Chandler - sotia unui renumit jucator american de baschet - si modelul Dree Hemingway.

 

 

 

Emma Stone a reusit sa isi construiasca o cariera de invidiat si asta doar pana la 24 de ani. Emma Stone, pe numele real Emily Jean Stone, s-a nascut pe 6 noiembrie 1988, in Arizona si a inceput sa joace inca de cand era copil, in cadrul teatrului Valley Youth din Pheonix, unde si-a facut debutul pe scena in piesa  "The Wind in the Willows", regizata de Kenneth Grahame.  A continuat sa apara in mai multe piese de teatru pana la varsta de 15 ani, cand a decis sa isi indrepte atentia catre film.
 

 

Pentru a-si convinge parintii de talentul ei si sa se mute in Los Angeles, Emma a facut o prezentare in PowerPoint, cu numele "Project Hollywood", iar pe fundal a folosit cunoscuta melodie a  Madonnei, "Hollywood". Mama sa a fost impresionata de curajul fiicei sale si a decis sa se mute definitiv in Los Angeles, incurajandu-si fiica sa continue visul de a deveni o actrita celebra de film. Frumusetea ei nu a trecut neobservata, fiind inclusa in mai multe topuri ale celor mai frumoase actrite. De altfel, ea este considerata una dintre cele mai elegante actrite sub 25 de ani.  In 2011, a ocupat locul 42 in topul celor mai sexy 100 de femei din lume.


 


Dupa ce in 2011 a cucerit pe toata lumea in comedia Crazy,Stupid,Love. sau drama The Help, in 2012, actrita a jucat alaturi de iubitul ei Andrew Garfield in filmul "Uimitorul Om-Paianjen" (2012) , care a facut incasari mondiale de 752 de milioane de dolari la nivel global.  In 2013, actrita se transforma dintr-o adolescenta intr-o femeie fatala in Gangster Squad, o drama cu gangsteri in care il va reintalni pe Ryan Gosling. Ryan Gosling interpreteaza rolul unui politist  din anii  '40 pe nume Jerry Wooters iar povestea se invarte in jurul departamentului de politie din Los Angeles care incearca sa-i puna capac gangsterului din Brooklyn Mickey Cohen (Sean Penn). Emma Stone o interpreteaza pe Grace Faraday, iubita temutului mafiot.
 

"Este un motiv foarte bun pentru care am fost nerabdator sa lucrez din nou cu Emma Stone. Cine a lucrat cu ea si-a dat seama de cat de inteligenta, amuzanta si interesanta este. In acest film veti vedea o transformare. Emma Stone devine dintr-o adolescenta o femeie fatala" a povestit regizorul care a mai lucrat cu actrita de 23 de ani la comedia Zombieland. FIlmul se va lansa in Romania pe 11 ianuarie. 2013.

 

 

Cel mai bine imbracate 10 femei din SUA, conform Vogue

1. Emma Stone
2. Rooney Mara
3. Leelee Sobieski
4. Zoe Saldana
5. Lauren Santo Domingo
6. Solange Knowles
7. Kristen Stewart
8. Lily Kwong
9. Kimberly Chandler
10. Dree Hemingway

Sursa foto: Getty
 



Modifică setările cookies