marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Stone: actrita va juca in Crimson Peak, un horror gotic cu fantome, al lui Guillermo del Toro

Cariera frumoasei Emma Stone continua sa fie din ce in ce mai infloritoare. Dupa succese ca  Crazy, Stupid, Love. sau The Amazing Spider-Man, actrita roscata primeste tot mai multe oferte, printre care si cea de prelua rolul principla din horrorul cu fantome Crimson Peak, regizat de Guillermo del Toro.

Emma Stone: actrita va juca in Crimson Peak, un horror gotic cu fantome, al lui Guillermo del Toro

Regizorul Guillermo del Toro intra iarasi intr-un univers inspaimantator cu filmul Crimson Peak, despre o casa sinistra bantuita de fantome. Se pare ca cineastul a pus ochii pe Emma Stone pentru rolul principal, care se afla in negocieri in acest moment.


Pentru moment, detaliile despre povestea filmului sunt tinute secrete, insa fanii regizorului care ii adora stilul, sunt convinsi ca noul sau proiect le va da fiori. Acesta le-a dat cateva indicii intr-un interviu acordat recent, in care a spus ca noul sau film va fi tulburator din punct de vedere emotional.

 

"Va fi o poveste gotica, ce se va desfasura la inceputul secolului in nordul Angliei, intr-o casa din varful unui deal, iar eroina va fi o tanara. Acestea sunt elementele clasice, dar abordarea este cu totul diferita. Va fi inspaimantator, dar in acelasi timp va fi si tulburator din punct de vedere emotional" a spus cineastul de 48 de ani pentru Collider.com



Guilermo del Toro este implicat ca producator intr-un alt horror de exceptie, Mama, care o are cap de afis pe Jessica Chastain, proaspat castigatoare a Globului de Aur si nominalizata la Oscar pentru rolul din Zero Dark Thirty.  Horrorul Mama vine si in Romania, incepand cu 1 martie 2013. In vara, regizorul aduce pe marile ecrane din Romania Pacific Rim, unul dintre cele mai mari filme din 2013, in care robotii duc  o lupta pe viata si pe moarte cu extraterestrii pentru a salva omenirea.

 

Emma Stone poate fi vazuta in aceasta perioada in thrillerul cu mafioti, Elita Gangsterilor/Gangster Squad, unde joaca din nou alaturi de Ryan Gosling. Din distributie mai fac parte Sean Penn, Josh Brolin si Nick Nolte.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies