marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Stone a purtat 20 de tinute la promovarea lui The Amazing Spider-Man: de ce s-a indragostit de Andrew Garfield la filmari

La 23 de ani, Emma Stone este una dintre cele mai apreciate tinere actrite de la Hollywood, dar si un fashion icon modern. Actrita a stralucit intr-un turneu maraton de promovare pentru The Amazing Spider-Man, cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme ale acestei veri, unde a afisat nu mai putin de 20 de tinute vestimentare.

Emma Stone a purtat 20 de tinute la promovarea lui The Amazing Spider-Man: de ce s-a indragostit de Andrew Garfield la filmari

Galerie foto: Emma Stone si tinutele ei spectaculoase pentru The Amazing Spider-Man!

Recent, actrita a incheiat un lung turneu de promovare al filmului in care a facut inconjurul lumii din Coreea si Japonia pana in SUA cu numeroase opriri prin Europa. Asociata de obicei cu genul comedie, actrita a incercat din acest an sa schimbe registrul: The Amazing Spider-Man este primul ei blockbuster si joaca alaturi de iubitul ei Andrew Garfield.


Actrita intra in pielea lui Gwen Stacy, prima iubita a lui Peter Parker, care are parte de un final tragic fiind ucisa de The Green Goblin (Norman Osborn). Decizia luata de Marvel in 1973 a reprezentat o controversa in randul fanilor lui Spider-Man care au suferit o lovitura uriasa. Gwen nu va avea parte de acelasi final dramatic in The Amazing Spider-Man, Emma semnand cu Sony pentru a filma inca o pelicula din serie.

Emma si Andrew s-au cunoscut pe platourile de filmare de la The Amazing Spider-Man. Desi ambii actori se feresc sa vorbeasca despre viata lor privata, nu de putine ori fotografii au surprins gesturi tandre, semn ca povestea din film s-a transpus si dincolo de ecran.

"Ne-am inteles foarte bine ca oameni in pauzele de filmare. Acela a fost lucrul distractiv. Ne pierdeam vremea impreuna intre duble si am simtit ca este ceva diferit. Nu am fost constient de ceea ce s-a intamplat in timpul probei pe care am sustinut-o. Ea te determina sa oferi toata energia de care esti capabil si apoi te trezeste la viata. Acela a fost inceputul" a povestit actorul in varsta de 28 de ani despre cum s-au cunoscut.


Pentru Emma, The Amazing Spider-Man a reprezentat o premiera: "Nu mi s-au parut diferite filmarile de la The Amazing Spider-Man fata de cele de la filmele cu care sunt obisnuita. Cu exceptia faptul ca am purtat niste hamuri de sustinere atunci cand facem cascadorii, lucru pe care nu l-am mai facut pana acum" a povestit actrita.



Emma si-a caracterizat personajul din filmul care a introdus-o intr-o franciza de 2,4 miliarde de $: "Gwen este o femeie puternica pentru ca ajunge sa fie celebra domnita aflata in pericol, insa fara voia ei. Este fata cea mare a sefului Politiei, este prima din clasa si foarte responsabila."

Actrita nominalizata in 2010 la Globurile de Aur pentru rolul din Easy A a marturisit ca s-a simtit coplesita de popularitatea francizei."Am simtit o presiune enorma dupa ce am fost distribuita in acest rol pentru ca sunt foarte multe opinii. Ma panicasem la un moment dat. Insa am renuntat sa mai citesc posturi pe net si am incercat sa fac ce pot mai bine. Stiam de trilogia lui Sam Raimi si  vedeam  figura lui Spider-Man peste tot: de la caiete la rucsacuri, asta e tot ce stiam. A fost minunat insa sa invat despre povestea lui Gwen. Este tragica si mi-am dorit imediat sa fac parte din ea".


"Relatia dintre Peter Parker si Gwen Stacy este un element cheie al filmului. Cei doi se intalnesc atunci cand Peter intervine pentru un copil si Gwen isi da seama de calitatile lui eroice. Este atras de el pentru ca este misterios si pentru ca este foarte bun la stiintele naturale iar ea  se simte provocata de intelectul sau. Ea este prima din clasa iar el este al doilea. Mi-a placut asta. Gwen e foarte inteligenta. Se indragostete de el inainte sa afle ca este Spider-Man."

"Cea mai grea scena din film nu a fost una fizica, ci cea in care imi este franta inima. Scenele emotionale sunt intotdeauna mai grele. Zilele in care le filmezi iti dau dureri de cap pentru ca te saturi de plans si de imaginat lucruri triste care sa te aduca in acea ipostaza" a dezvaluit actrita care a fost numita de cei de la Victoria Secret starul cu "cel mai sexy simt al umorului" in 2012.

"Scena mea preferata din film este cea in care Peter Parker si cu Gwen vorbesc pe covor in dormitor despre cum tatal ei se duce la munca cu un pistol la picior. Mi-a placut mult pentru ca ne-au lasat singuri si am filmat-o intr-o zi intreaga in timp ce camera se rotea in jurul nostru. Sunt obisnuita cu genul comediei asa ca orice alt tip de film mi se pare nou."


 

In toamna actrita apare in "Gangster Squad” unde joaca din nou alaturi de Ryan Gosling dupa Crazy. Stupid. Love. "Este un barbat ideal. Este de necontestat. Este uimitor. Nu doar fizic, dar si ca talent – are sex-appeal”, a declarat starul. In luna aprilie, actrita a refuzat sa compare saruturile cu Andrew si Ryan:  „Sunt ca merele si portocalele. Mie imi plac toate fructele!”, declara Emma.


In premiera din Tokio, actorii au fost intrebati cum a fost scena in care s-au sarutat. Fara sa dezvaluie prea multe detalii, Emma a precizat doar ca a fost bine si nu s-a asemanat deloc cu celebrul sarut dintre Tobey Maguire si Kirsten Dunst, premiat la MTV Movie Awards.


Andrew Garfield despre Emma Stone: "Este fantastica. O stim cu totii si o iubim si ea este atat de degajata, prezentabila, generoasa si iubitoare. Este deosebita”.

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies