marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emily Ratajkowski isi arata formele perfecte intr-un costum de baie minuscul. Fanii au fost impresionati

A aparut in videoclipul melodiei Blurred Lines si i-a cucerit pe producatorii de la Hollywood. Acestia i-au oferit rolul din "Gone Girl", iar popularitatea tinerei a crescut subit.

Emily Ratajkowski isi arata formele perfecte intr-un costum de baie minuscul. Fanii au fost impresionati

Acum, Emily nu numai ca este invitata la cele mai cool petreceri si evenimente mondene, ci si semneaza contracte de modeling importante. Corpul ei bine proportionat si mai ales decolteul care a ajutat-o de devina celebra au devenit atuurile cu care castiga campanii la diferite branduri celebre de lenjerie.

 


 

Recent, vedeta si-a incantat fanii cu noi poze cu ea in costum de baie extrem de sexy, ce ii punea in evidenta posteriorul bombat. Intr-un costum de baie negru, decupat, aceasta a facut furori si a atras sute de mii de liker-uri din partea utilizatorilor care o urmaresc pe Instagram si Facebook.
 

In aceasta vara, Emily lanseaza filmul "We Are Friends", in care joaca alaturi de Zac Efron.  "We Are Your Friends" este un film despre cum iti gasesti vocea interioara si pasiunea. Plasat in lumea muzicii electronicii si a cluburilor de noapte, filmul spune povestea unui tanar DJ aspirant, Cole (Zac Efron) care isi petrece zilele pierzand vremea cu prietenii sai din copilarie, iar noptile lucreaza la piesa cu care vrea sa dea lovitura. Insa, viata lui va fi data peste cap cand cunoaste un alt DJ James (Wes Bentley), carismatic dar tulburat,  care il ia sub aripa lui.

 


 

Lucrurile se complica cand Cole se indragosteste de iubita mult tanara, dar superba a lui James, interpretata de Emily Ratajkowski. Astfel, Cole este prins intre o relatie intensa, dar interzisa si prietenia fata de omul care il poate ajuta sa isi implineasca visul de-o viata.
 

In SUA filmul se lanseaza pe 29 august, urmand sa fie lansat in cinematografele din Romania pe 9 septembrie.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies