marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Elizabeth Olsen: actrita o va juca pe Scarlet Witch in The Avengers: Age of Ultron

La cateva saptamani dupa ce au aparut speculatii cu privire la aparitia lui Elizabeth Olsen in distributia Avengers: Age of Ultron, informatia a fost confirmata in mod oficial.

Elizabeth Olsen: actrita o va juca pe Scarlet Witch in The Avengers: Age of Ultron


Intr-un interviu acordat pentru The Wall Street Journal, Samuel L. Jackson a dezvaluit ca Elizabeth Olsen se va alatura distributiei unuia dintre cele mai asteptate filme din 2015.


Actorul a oferit si cateva informatii despre realizarea productiei, marturisind ca "filmarile nu vor incepe mai devreme de martie 2014, o parte dintre acestea se vor desfasura in Londra si ca James Spader va fi personajul negativ".

 


Jackson, care a confirmat si faptul ca Elizabeth Olsen ar urma sa interpreteze rolul lui Scarlet Witch, asa cum se speculase pana acum, inca nu stie de ce parte va fi personajul lui Olsen. "Nu stiu ce va face. Daca va fi in interior sau in exterior. Inca nu am vazut scenariul", a declarat acesta.


In aceste conditii, Elizabeth Olsen se va reintalni cu Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver), cel cu care filmeaza pentru reboot-ul celebrei productii Godzilla.

 


Desi are puteri spectaculoae, care includ manipularea si crearea de blestemelor, scarlet Witch a fost considerata initital o aparitie surprinzatoare in echipa Avengers, tinand cont ca ea era asociata mai degraba cu benzile desenate cu X-Men.


In varsta de 24 de ani, Elizabeth Olsen a debutat in cinematografie cu rolul din Martha Marcy May Marlene (2011), apoi a mai avut cateva aparitii in Silent House (2012), Red Lights (2012), urmand ca in urmatoarea perioada sa apara in Oldboy (2013) si Godzilla (2014).

 


The Avengers: Age of Ultron
va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.


Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies