marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Elizabeth Banks va regiza Pitch Perfect 2, continuarea comediei de succes din 2012

Elizabeth Banks isi va debutul ca regizor, urmand sa se ocupe de realizarea productiei Pitch Perfect 2, sequel-ul comediei musical din 2012 a celor de la Universal si Gold Circle. 

Elizabeth Banks va regiza Pitch Perfect 2, continuarea comediei de succes din 2012

Actrita a facut parte si din echipa de productiei a filmului original, dar si din distributie, pozitie pe care si-o va relua si pentru sequel. Potrivit presei din Statele Unite, Anna Kendrick si Rebel Wilson urmeaza sa revina si ele in rolurile initiale.

 

Pitch Perfect a avut la baza romanul Pitch Perfect al lui Mickey Rapkin si a prezentat povestea unui grup de adolescente care cantau acappella si care au facut tot ce le-a stat in puteri pentru a se redescoperi si astfel au ajuns in finala unui prestigios concurs de specialitate. 

 

Cu un buget de doar 17 milioane de dolari, Pitch Perfect a avut incasari de peste 115 milioane de dolari la nivel mondial si peste 135 de milioane de dolari din vanzarea DVD-urilor. Melodia de generic s-a transformat intr-un adevarat hit, astfel ca Cups a castigat trei discuri de platina, datorita vanzarilor de peste 3 milioane de unitati. 

 

"Elizabeth a avut ideea originala pentru Pitch Perfect si a facut tot ce a fost necesar pentru ca primul film sa se transforme intr-un adevarat succes", a declarat Donna Langley, purtatorul de cuvant de la Universal. 

 

"A adus multa energie, iar experienta sa a ajutat enorm. Suntem incantati ca isi face debutul ca regizor in Pitch Perfect 2", a adaugat aceasta.

 

Scenariul va fi asigurat de Kay Cannon, cel care s-a ocupat de acest lucru si pentru primul film.

 

Elizabeth Banks a aparut in cel mai recent film al francizei The Hunger Games, The Hunger Games: Catching Fire care a avut incasari de peste 850 de milioane de dolari si a imprumutat vocea pentru un personaj din The Lego Movie, care va fi lansat pe 7 februarie.


Galerie foto


Modifică setările cookies