marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Elijah Wood va juca in "The Hobbit"

Actorul Elijah Wood va interpreta din nou rolul Frodo Baggings in "The Hobbit", doua lungmetraje pe care Peter Jackson le va regiza pe baza romanului omonim.

Elijah Wood va juca in The Hobbit

In timp ce, initial, multi aveau indoieli cu privire la aparitia lui Frodo in "The Hobbit" – asta pentru ca, din punct de vedere cronologic, el nu ar fi fost inca nascut – cei de la TheOneRing.net cred ca stiu care ar fi solutia.

[SPOILER ALERT!] Frodo va aparea in secventele de deschidere a celor doua pelicule, in timp ce va nara povestea ce sta la baza seriei „Stapanul Inelelor”. Aproape de finalul filmului ”Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”/"The Lord of the Rings: The Return of The King", Frodo scrie povestea razboiului pentru inelul magic. Actiunea din romanul "The Hobbit" de J.R.R. Tolkien are la baza aventurile unchiului sau, Bilbo Baggins, si descrie aventurile prin care acesta a intrat in posesia lui. Asa ca s-ar putea sa-l vedem pe Frodo citind povestea atat in "The Hobbit", cat si in "The Hobbit 2".

Din distributia celor doua filme se pare ca vor face parte Cate Blanchett - interpreta personajului Lady Galadriel, regina elfilor, Ken Stott - interpretul Lordului Balin, regele dwarfilor, Sylvester McCoy - interpretul vrajitorului Radagast the Brown si actorul suedez Mikael Persbrandt - interpretul metamorfului Beorn. Martin Freeman va interpreta rolul hobitului Biblo Baggins. Ian McKellen, Andy Serkis si Orlando Bloom au fost, de asemenea, mentionanti in distributie, dar inca nu au fost anuntati oficial.

Filmarile pentru primul dintre cele doua filme din proiectul "The Hobbit" vor incepe in luna februarie a acestui an, iar pelicula se pare ca va fi lansata in decembrie 2012, cel de-al doilea urmand sa ajunga pe marile ecrane un an mai tarziu.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies