marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood: cum arata sotia lui Hugh Jackman

Hugh Jackman este unul dintre cei mai apreciat si iubiti actori de la Hollywood, dar si unul dintre cei mai sexy actori. Desi milioane de femei viseaza la el, actorul este indragostit de 20 de ani de aceeasi femeie,

El este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood: cum arata sotia lui Hugh Jackman

Hugh Jackman si Deborra-Lee Furnes formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut in Australia, tara lor natala, pe platourile serialului "Correlli". "Cel mai bun lucru din acest job a fost faptul ca mi-am intalnit sotia" a declarat acesta cu ani in urma.

 

Hugh Jackamn si Deborra-Lee Furnes s-au casatorit in 1996 si au doi copii adoptati, dupa ce Deborra a pierdut doua sarcini. Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar, in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

 

 

 

 

Hugh Jackman are o cariera impresionanta, alcatuita atat din blockbustere ca "X-men" sau "Wolverine", dar si din filme de Oscar ca "Mizerabilii" sau "Prestigiul". Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar si BAFTA si recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

 

In aceasta vara, fanii actorului in varsta de 46 de ani, il pot vedea intr-un rol inedit in filmul "Pan", in care il joaca pe piratul Blackbeard.  "Pan" se anunta un film captivant, cu o distributie de vis, ce va cuceri atat publicul tanar, cat si cel nostalgic, dornic sa isi aduca aminte de copilarie. Desi se lanseaza abia pe 17 iulie 2015, cei de la Warner Bros ne ofera un preview si au lansat cateva imagini din film. Cel care atrage atentia este Hugh Jackman: chel sau cu peruca, cu barba si machiat cu negru la ochi, australianul are cu adevarat imaginea unui antierou.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies