marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El era unul dintre cei mai sexy actori in anii '90 si cucerea milioane de femei in Baywatch: cum arata fiicele actorului David Hasselhoff

Fiica lui David Hassehoff si-a facut aparitia la o petrecere realizata cu ocazia evenimentului de duminica seara, cand se vor acorda Premiile Emmy, cele mai importante trofee din industria televiziunii.

El era unul dintre cei mai sexy actori in anii 90 si cucerea milioane de femei in Baywatch: cum arata fiicele actorului David Hasselhoff

VEZI AICI GALERIE FOTO


Cu cateva zile inainte de a implini 22 de ani, Hayley Hasselhoff si-a facut aparitia pe covorul rosu la o petrecere fastuoasa.

 

David Hasselhoff a fost un sex-simbol in anii '90, atunci cand cucerea milioane de femei cu corpul atletic in serialul Baywatch. Multa vreme cel mai urmarit serial din istoria televiziunii, Baywatch a lansat multe femei frumoase in industria entertainmentului, de la Carmen Electra la Pamela Anderson, dar l-a si imbogatit pe actorul principal David Hasselhoff.


Acum, fiica acestuia, in varsta de 22 de ani este model plus size. Aceasta face moda si prezentari pentru femeile cu probleme cu greutata, mai corpolente sau care nu se incadreaza in standarul 90-60-90.

 

David Hasselhoff si fiicele sale

"Mereu am fost plinuta si lucrez ca model plus size de la 14 ani. Nu ma deranjeaza acest lucru si nici faptul ca nu sunt in standardele de frumusete de azi. Ma uit in jurul meu cu dragoste si nu acord importanta acestui aspect" a spus Hayley, citata de Daily Mail.

 

 

David Hasselhoff si iubita sa

 

Hayley mai are o sora, Taylor Ann. Ambele sunt copiii rezultati din casatoria lui David Hasselhoff cu Pamela Bach, de care a divortat in 2006. Intre timp, Hasselhoff si-a gasit o noua iubita, mult mai tanara decat el si cu acelasi prenume ca fiica sa, Hayley Roberts.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies