marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El ar putea fi noul James Bond. Damian Lewis, favoritul principal sa-l inlocuiasca pe Daniel Craig in rolul celui mai popular spion

Daniel Craig se pregateste sa intre din nou in pielea agentului 007, insa britanicul nu va juca la infinit acest rol, tinand cont ca deja este al treilea film in care apare in rolul lui James Bond. Asa ca producatorii cauta deja un inlocuitor, iar principalul candidat ar putea fi o surpriza pentru fani.

El ar putea fi noul James Bond. Damian Lewis, favoritul principal sa-l inlocuiasca pe Daniel Craig in rolul celui mai popular spion

Damian Lewis, actoru cunoscut din serialul "Homeland", a devenit favorit la casele de pariuri pentru a prelua rolul lui James Bond. Actorul are cea mai mare cota, urmat de Tom Hardy sau Idris Elba. Apoi, in top mai intra Henry Cavill sau Michael Fassebnder dar cu sanse mult mai mici.

Pariorii britanici sunt convinsi ca cel care are cele mai mari sanse sa preia rolul de la Daniel Craig este Damian Lewis."Este un joc fara precedent, am pornit pariurile de la 300 de dolari pentru Damian Lewis si obtinut cea mai mare cota. Credem ca el va fi urmatorul James Bond".


Cu toate astea, nu a fost facut nici un anunt oficial din partea producatorilor, care se pregatesc intens de lansarea urmatorului film din seria James Bon, "Spectre". In urma cu doi ani, Damian Lewis a glumit cu privire la zvonurile despre viitorul James Bond, "cred ca Skyfall a pavat drumul pentru un James Bond roscat".  In urma cu cateva luni, presa a scris ca favoritul pentru rolul lui James Bond ar fi Idris Elba, ceea ce l-ar fi transformat in primul actor de culoare care joaca rolul spionului britanic.

 


Intre timp, fanii seriei se vor delecta in aceasta toamna cu "Spectre", al patrulea film in care rolul agentului 007 este interpretat de Daniel Craig. Regizorul Sam Mendes revine la carma filmarilor, dupa un succes fenomenal avut cu Skyfall, care a facut incasari de 1 miliard de dolari. Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ben Wishaw si Ralph Fiennes fac parte din distributie.
 

In primul teaser, fanii descopera ca James Bond este din nou urmarit de un dusman, care ii stie un secret din trecut. Fara sa divulge prea mult, trailerul ii pune in asteptare pe fani, mai ales ca arata si cateva cadre, dar nevizibile, in care apare si Christoph Waltz, despre care presa a scris ca va juca rolul negativ central.

 


Noul film din seria James Bond, cu Daniel Craig, va fi cel mai scump de pana acum, infomeaza Hollywood Reporter. Informatiile au aparut in presa dupa ce hackerii au spart conturile de email ale sefilor studiourilor Sony, cel care distribuie pe piata de film filmele din seria James Bond.


SPECTRE ar beneficia de un buget de 300 de milioane de dolari, o suma uriasa, pe care cei de la MGM ar fi vrut sa o reduca, asa cum reiese din mailurile dintre cei de la MGM si Sony, studiourile care il produc, respectiv il distribuie pe piata.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies