marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ei sunt echipa de soc din universul DC Comics: cum arata eroii din Suicide Squad. Margot Robbie, o transformare uriasa in rolul lui Harley Quinn

Suicide Squad se anunta un film captivant si unul dintre cele mai asteptate din 2016. Dupa cateva poze teaser cu Jared Leto ca Joker, producatorii au lansat si prima imagine completa cu distributia filmului, costumati in eroii din Suicide Squad.

Ei sunt echipa de soc din universul DC Comics: cum arata eroii din Suicide Squad. Margot Robbie, o transformare uriasa in rolul lui Harley Quinn

Regizorul David Ayer a publicat pe Twitter prima imagine cu actorii din Suicide Squad, imbracati si costumati ca eroii lor din film. Din pacate, din imagine lipsesc Jared Leto, care il joaca pe Joker sau Viola Davis, care o va juca pe Amanda Waller.

In imagine, fanii le pot vedea pentru prima data pe Cara Delevinge in rolul lui Enchantress si pe Karen Fukumara, care o va juca pe Katana.

 

Cei de la IGN au realizat si un grafic in care este descris fiecare persoanaj si legaturile dintre ele. Cea care atrage atentia este cu siguranta Margot Robbie, in rolul lui Harley Quinn. Actrita devenita celebra dupa rolul din The Wolf of Wall-Street a trecut printr-o transformare incredibila si va fi greu de recunoscut chiar si pentru cei mai infocati fani.

 

 

 

Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".

 

 

Jared Leto il va juca pe The Joker si va avea misiunea extrem de dificila de a se ridica la inaltimea genialitatii lui Heath Ledger, in "The Dark Knight". The Joker este arch-nemesis-ul lyui Batman, un pshipoat care declanseaza haosul, insa fanii actorului Jared Leto sunt convinsi ca starul se va descurca perfect, oferind o interpretare originala. Actorul de 42 de ani este cunoscut pentru rolurile dificile si atent alese in cariera, care intotdeauna au pus in valoare personaje neobisnuite, dar pe care publicul le uita cu greu. Va fi interesat de urmarit in Suicide Squad cum va fi el integrat in  "gasca de antieroi" mai ales in operatiunile secrete. Filmul va prezenta si relatia dinamica dintre el si partnera sa Harley Quinn, interpretat de Margot Robbie.

 

 

Will Smith il va juca pe Deadshot. Asa cum sugereaza si numele, Deadshot este un super erou cu o precizie letala, dar si cu abilitati cibernetice.  El a inceput ca asasin platit, dar acum, ca face parte din "Suicide Squad" isi doreste sa moara intr-un mod artistic. Dar, tinand cont de numele mare care il va juca, e posibil ca povestea sa fie mai mare in film.

 

 

 

Margot Robbie, noua senzatie de la Hollywood dupa ce a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall Street, o va juca pe letala Harley Quinn. Ea are cunoscuta candva ca Harleen Quinzel, psihiatra Jokerului, in perioada in care acesta se afla in Arkham Asylum. Pana la urma, aceasta i-a devenit iubita si partenera.  Ea este cunoscuta pentru abilitatile ei fizice de gimnasta, dar si pentru personalitatea plina de umor.

 

 

Sursa foto: IGN


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies