marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Editie speciala “Seinfeld, frate!”, la Pro Cinema

Odata cu debutul serialului “Seinfeld” la Pro Cinema, in fiecare seara, de luni pana sambata, telespectatorii l-au putut urmari pe Bogdan Naumovici si pe partenerul sau, Catalin Ciurlau, pregatind celebrul sitcom in pastila “Seinfeld, frate!”.

Editie speciala “Seinfeld, frate!”, la Pro Cinema

Pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, odata cu difuzarea ultimelor episoade din “Seinfeld”, Bogdan Naumovici isi va lua ramas bun de la telespectatorii sai in editia speciala a emisiunii “Seinfeld, frate”, difuzata de Pro Cinema incepand cu ora 20:50.

In ultima editie a emisiunii “Seinfeld, frate!”, telespectatorii se vor intalni cu cativa dintre eroii intamplarilor povestite de Bogdan Naumovici, care au trait experiente asemanatoare cu cele ale lui Jerry, Kramer, Elaine, sau George.

Chiar in ajunul sarbatorilor de iarna, mama si tatal lui Bogdan Naumovici, prieteni vechi si colegi se vor afla in platoul emisiunii “Seinfeld, frate!”, ca la o adevarata sarbatoare de Craciun, iar telespectatorii care au ascultat timp de patru luni intamplarile povestite de Naumovici, ii vor vedea de aceasta data pe protagonistii lor in carne si oase.

Telespectatorii Pro Cinema o vor cunoaste pe mama lui Bogdan Naumovici, apostrofata de un sofer nervos cu vorbele “daca barbatul tau tot ti-a luat masina trebuia sa-ti ia si un bulevard, sa mergi singura pe el”, dar si pe tatal sau, care voia sa o dea pe bunica, in varsta de 75 de ani, la Ana Aslan, insa doar la schimb, cu trei de 25 de an.

Multi alti protagonisti ai intamplarilor povestite seara de seara de Bogdan Naumovici, la Pro Cinema, vor fi prezenti in editia finala a emisiunii “Seinfeld, frate!” pentru a demonstra parca faptul ca “viata este al naibii de frumoasa, daca te uiti la ea zambind”, dupa cum spune Bogdan Naumovici.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies