marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Echipa The Avengers se reuneste: Iron Man si Hulk vor prezenta la Gala Premiilor Oscar 2013

Echipa Razbunatorilor va urca pe scena la Premiile Oscar din 2013 in calitate de prezentatori. The Avengers este si el in cursa la Oscar, pentru cele mai bune efecte speciale.

Echipa The Avengers se reuneste: Iron Man si Hulk vor prezenta la Gala Premiilor Oscar 2013

Robert Downey Jr, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner si Mark Ruffalo vor urca pe scena la Oscar, in calitate de prezentatori, impreuna, au anuntat producatorii evenimentului. Gala Premiilor Oscar 2013 va avea loc pe 24 februarie, iar gazda va fi Seth McFarlane, regizorul comediei Ted.


"Ne bucuram sa reunim distributia din The Avengers chiar la noi pe scena. Publicul va fi incantat sa isi vada starurile preferate din filmul care s-a dovedit a fi cel mai mare hit din 2012" au spus Craig Zadan si Neil Meron, cei care se ocupa de organizarea celei de-a 85-a editie a Premiilor Oscar.

Insa, din echipa Razbunatorilor vor lipsi doua nume importante: Scarlett Johansson si Chris Hemsworth. Actrita este acum ocupata cu spectacolul “Cat On A Hot Tin Roof" de pe Broadway, pentru care a fost laudata de critici, iar Chris Hemsworth se afla pe platourile de filmare de la Thor 2.
 


The Avengers a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind cel mai profitabil film din 2012 si al treilea din istorie la nivel global. Filmul a fost ridicat in slavi de fani si critici deopotriva. Productia cu buget de 200 de milioane de dolari are o distributie de 5 stele: Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc” care salveaza omenirea.

 

Producatorii de la Marvel au anuntat ca in 2015 fanii vor vedea si The Avengers 2, cu aceeasi distributie.

 

The Avengers/Razbunatorii 3D 
Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson
Incasari: 1.5 miliarde de $


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies