marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ea este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, dar putini stiu ca are un fiu de 22 de ani: cum arata baiatul Sofiei Vergara

Saptamanile trecute, Sofia Vergara a fost recompensata cu o stea pe celebrul Walk of Fame, ocazie cu care alaturi de actrita s-au aflat membrii familiei, dar si cei mai apropiati prieteni.

Ea este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, dar putini stiu ca are un fiu de 22 de ani: cum arata baiatul Sofiei Vergara

Considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, columbianca s-a facut remarcata si la acest eveniment datorita tinutei pe care a purtat-o, vedeta de 42 de ani alegand sa poarte o rochie aurie, cu corset si pantofi cu toc cu aceeasi nuanta, incrustati cu perle.


Asa cum era de asteptat, alaturi de Sofia Vergara s-a aflat logodnicul ei, Joe Manganiello, care s-a imbracat intr-un costum gri, cu camasa alba, dar si o parte dintre colegii din Modern Family, adica Julie Bowen, Eric Stonestreet si Ed O'Neill.


Fiind un eveniment important pe plan profesional, frumoasa columbianca i-a avut alaturi si pe Manolo, fiul ei de 22 de ani, dar si pe parintii sai, Margarita si Julio, fiind una dintre rarele aparitii in care acestia apar impreuna.

Intr-un interviu acordat pentru o revista americana, Sofia Vergara a marturisit ca este incantata de felul in care s-a maturizat fiul ei. "Cred ca este destul de dificil sa cresti un copil in zilele noastre, de aceea sunt mandra ca este atat de respectuos si responsabil", a spus aceasta.


Vezi aici imaginile cu Sofia Vergara si fiul ei


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies