Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ea e actrita care a inlocuit-o pe Pamela Anderson in Baywatch. Cum arata blonda care va juca rolul lui C.J. Parker

Blonda de 26 de ani a intrat perfect in pielea personajului jucat in trecut de Pamela Anderson, iar costumul rosu pe care l-a purtat nu a facut decat sa intareasca ideea ca alegerea ei a fost una inspirata, cel putin din punct de vedere al fizicului si infatisarii.

Ea e actrita care a inlocuit-o pe Pamela Anderson in Baywatch. Cum arata blonda care va juca rolul lui C.J. Parker

Costumul de baie rosu, dintr-o singura piesa i-a pus in valoare in valoare fizicul de model, cu picioarele lungi si tonifiate, bustul generos si posteriorul bombat.

Cu parul desfacut, un machiaj discret si un lantisor discret la gat, Kelly a fost atractia zilei pe platourile de filmare, chiar daca alaturi de ea se aflau si restul actorilor care urmeaza sa apara in film.

Productia, in care mai joaca si Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario si Priyanka Chopra, urmeaza sa se lanseze pe 19 mai 2017.

Vezi mai multe imagini pe perfecte.roCele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►