marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E.T. a fost votat cel mai iubit film al copilariei de catre britanici, care este pelicula pe care ar vrea sa o revada cel mai mult

Perioada anilor ’80 a fost votata ca fiind cea mai buna in ceea ce priveste filmele aparute, iar  E.T. The Extra-Terrestrial este pe primul loc in topul celor mai iubite filme ale copilariei, conform unui sondaj publicat de Mirror.

E.T. a fost votat cel mai iubit film al copilariei de catre britanici, care este pelicula pe care ar vrea sa o revada cel mai mult

Potrivit unui sondaj realizat in Mrea Britanie, Steven Spielberg , care a regizat si co-produs celebrul film E.T. IN 1982 , este, de asemenea, si regizorul  preferat al britanicilor.

 


Filmul relateaza povestea unui baiat, Elliot, care se imprieteneste cu un extraterestru aterizat pe Pamant, numit E.T., care incearca sa se intoarca acasa pe planeta lui. Filmul a fost produs de Amblin Entertainment si distribuit de catre Universal Pictures. A fost lansat prima data in cinematografe in 1982, relansat in 1985 si apoi “imbunatatit”" si relansat in 2002 ca o editie aniversara.

 

 


Din sondajul comandat pentru a marca lansarea Samsung Smart TV, reiese ca oamenii nu “s-au saturat” de productii mai vechi, dar foarte apreciate si au votat pentru a revedea filmul “The Shawshank Redemption”. Si replica "Frankly my dear, I don't give a damn" din filmul “Gone with the Wind” a fost aleasa de unul din 10 oameni ca fiind cea mai buna replica.

 

 

72% din persoane au ales relaxarea si evadarea drept motive pentru care se uita la filme in medie de doua-patru ori pe luna. 30% din ei au spus ca vor sa vada mai multe filme. La sondajul facut de cei de la “OnePoll”  au participat 1500 de persoane.


Top 5 filme ale copilariei

1. ET
2. Bambi
3. The Goonies
4. The Lion King
5. Toy Story


Top 5 filme pe care oamenii vor sa le revada

1. The Shawshank Redemption
2. Harry Potter (oricare din serie)
3. Star Wars (oricare din serie)
4. The Lion King
5. The Godfather (oricare din serie)



Top 5 replici din filme

1. "Frankly my dear, I don't give a damn", Gone with the Wind,
2. "Go Ahead: Make My Day", Dirty Harry
3. "Nobody Puts Baby in a Corner", from Dirty Dancing
4. "I'll be Back", The Terminator
5. "Life is Like a Box of Chocolates", Forrest Gump.

Top 5 genuri de filme

1. Actiune si aventura
2. Comedie
3. Science Fiction
4. Romantic
5. Horror

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies