marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E considerata sex simbol, dar pe strada nu impresioneaza. Cum arata Dakota Johnson fara machiaj si naturala

Dakota Johnson, Anastasia Steele din "50 Shades of Grey" , a dat lovitura cu rolul studentei virgine care se supune lui Christian Grey si accepta sa fie initiata in practicile sadomasochismului.

E considerata sex simbol, dar pe strada nu impresioneaza. Cum arata Dakota Johnson fara machiaj si naturala


De cand a acceptat sa apara in filmul erotic indragit de milioane de femei in intreaga lume, Dakota Johnson a devenit una dintre cele mai indragite actrite tinere. Aceasta este invitata la cele mai cool emisiuni si evenimente mondene, iar paparazzi o urmaresc chiar si in viata de zi cu zi, cand isi duce viata ca orice tanara de 25 de ani.

La cea mai recente aparitie, Dakota nu a impresionat insa. Daca pe covorul rosu al evenimentelor mondene se imbraca mereu in rochii decoltate, decupate si sexy, cand nu este pregatita sa fie fotografiata arata ca o femeie obisnuita.

 

 

Cu parul umed si imbracata intr-o camasa simpla, o pereche de blugi si cu o pereche de incaltari sport in picioare, actrita din "50 Shades of Grey" a parut usor jenata de faptul ca paparazzi o surprind asa si s-a retras rapid in localul in care urma sa se vada cu o prietena.
 

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies