marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E considerata cea mai baietoasa vedeta, dar a demonstrat ca poate fi o diva. Rochiile in care Kristen Stewart arata ca o adevarata lady

Poate ca locul 3 pe care a fost plasata Kristen Stewart de Glamour in topul celor mai stilate vedete nu este tocmai nemeritat. 

E considerata cea mai baietoasa vedeta, dar a demonstrat ca poate fi o diva. Rochiile in care Kristen Stewart arata ca o adevarata lady

Chiar daca aparitiile ei publice din viata privata lasa de dorit, de-a lungul timpului, pe covorul rosu, a avut cateva tinute fabuloase.


In mod cert, Kristen Stewart se simte cel mai bine in jeansi, un tricou larg, un hanorac, o sapca intoarsa si niste tenisi comozi. Insa, atunci cand apare pe covorul rosu vedeta ia o pauza de la hainele sale de zi cu zi.


Cel mai adesea, la evenimentele de gala, Kristen Stewart prefera rochiile mini, care ii pun in valoare picioarele lungi si suple. Iar cand nu imbraca acest gen de rochii, o vedem in tinute de inspiratie masculina - cu pantaloni si sacou. Insa, de-a lungul timpului, Kristen a avut si perioade mai... feminine.



Mai demult, stilista lui Kristen Stewart a facut cateva marturisiri in presa despre cat de greu este sa o convinga pe actrita sa poarte anumite tinute. De exemplu, in timpul in care filma seria Twilight, a purtat mai multe rochii spectaculoase la premierele din intreaga lume.



Citeste continuarea articolului si vezi mai multe imagini pe perfecte.ro!


Galerie foto


Modifică setările cookies