marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson si-a lasat amprentele in celebrul ciment de la Hollywood: actorul a venit insotit de familie. Vezi cat de bine arata iubita celui mai musculos actor de la Hollywood

Dwayne Johnson si-a lasat amprentele in celebrul ciment de la Hollywood, TCL Chinese Theatre. Actorul a venit insotit de familie si langa el a fost constant iubita lui, Lauren Hashian.

Dwayne Johnson si-a lasat amprentele in celebrul ciment de la Hollywood: actorul a venit insotit de familie. Vezi cat de bine arata iubita celui mai musculos actor de la Hollywood

Dwayne Johnson a fost onorat de Hollywood, iar actorul nu si-a putut stapani bucuria. Starul din Fast and Furious 7 a fost fotografiat lasandu-si amprentele in cimentul de la Chinese Theatre, fiind vizbil emotionat, dar foarte vesel.


Actorul de 42 de ani are o relatie de 8 ani cu Laura Hashian, relatie inceputa imediat dupa ce starul a divortat de Dany Garcia, insa au ramas in relatii apropiate, din moment ce la gala a fost prezenta si fosta lui sotie si actualul ei sot. N-a lipsit nici fiica actorului, Simone Alexandra, in varsta de 13 ani.

 


 

 

 

Intre timp, actorul are o perioada aglomerata. Dupa succesul urias pe care l-a avut Fast and Furious 7, Dwayne incepe un nou turneu de promovare, pentru cel mai recent film al sau, "San Andreas", un blockbuster de actiune, in care el este eroul principal. The Rock iar face pe eroul in noul lui film, "San Andreas". De data asta, The Rock trebuie sa infrunte natura si fortele ei de nestapanit, dupa ce Los Angeles-ul este lovit de cel mai puternic cutremur vazut vreodata.

 

 

Povestea filmului are loc dupa ce un cutremur puternic loveste California si produce distrugeri uriase. Personajul principal la fi un pilot de elicopter, interpretat de Dwayne Johnson, care va face o calatori periculoasa de-a lungul statului pentru a-si recupera fiica pierduta, alaturi de sotia lui, interpretata de Carla Gugino.

San Andreas ruleaza deja in cinematografele din Romania.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies