marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson a ajuns in Australia, la premiera noului sau film: 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre G.I.Joe Retaliation

Dupa ce a fost amanat si lansat cu 9 luni mai tarziu, G.I. Joe Retaliation va ajunge in sfarsit in cinematografele din Romania, la sfaristul lunii. Actorii au inceput deja promovarea filmului si au ajuns si in Australia.

Dwayne Johnson a ajuns in Australia, la premiera noului sau film: 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre G.I.Joe Retaliation


G.I. Joe: Represalii 3D
va ajunge in cinematografele din Romania pe 29 martie. Filmul cu Channing Tatum, Dwayne Johnson, Bruce Willis, Ray Park, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, Ray Stevenson se anunta plin de cascadorii spectaculoase si multa actiune.

Actorii au ajuns in Australia, la Sydney, unde a avut o premiera spectaculoasa. Pe covorul rosu a venit starul filmului Dwayne Johnson, dar si frumoasa Adrianne Palicki, care a atras toate privirile intr-o rochie aurie, cu o crapatura generoasa si un decolteu indraznet. Actrita, care a ajucat rolul Wonder Woman intr-un proiect tv ce n-a avut mare succes, a fost de nerecunoscut, dupa ce s-a vopsit din blonda in bruneta.

 

 

 

In G.I Joe Retaliation, actrita o joaca pe Lady Jane, despre care spune ca e un personj captivant: "Mi-a placut mult de ea, e foarte bine scris personajul. Este o fata dura, dar are avantajul ca e singura fata intre atatia baieti duri. Ea este specialista armelor si inteligenta grupului." a declarat pentru Daily Mail.

Actrita a mai spus ca s-a pregatit intens pentru a fi in cea mai buna forma in film: "Ne-am antrenat cu trupele SEALS. Harry Humpries e fost membru SEALS asa ca am avut toata echipa la dispozitie. A fost destul de dur programul".

Filmul este intens asteptat de fani, dupa ce a fost amanant din vara trecuta in aceasta primavara. Producatorii s-au temut sa-l lanseze in vara lui 2012, cand au avut premira filme ca The Dark Knight si inca era The Avengers, asa ca au profitat de aceasta perioada si l-au convertit in format 3D.

 

 

Iata 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre G.I Joe Retaliation

1. Spre deosebire de primul film, care a fost criticat pentru stilul nerealist, de aceasta data actiunea va fi mai apropiata de realitate. Actiunea are loc in lumea reala, unde oamenii sunt raniti, avioanele explodeaza si poti sa mori.

2.Sequelul filmului din 2009 are doua planuri: primul va fi concentrat pe personajelke Storm Shadow si Snake Eyes, iar al doilea pe Joe si Cobra.

3. Actiunea are loc la cativa ani fara de evenimentele din primul film.

 

4. Cobra Commander apare in film, iar cei de la Collider scriu ca acesta va fi un personaj genial, iar armura sa este spectaculoasaq.

5. Bruce Willis il joaca pe originalul Joe si ii va surprinde placut pe fani chiar din debutul filmului. Desi nu apare foarte mult in film, rolul sau va fi esential.


6. Filmul are 3 scene mari de actiune, care se anunta a fi spectaculoase, insa exista si alte lupte secundare care ii vor delecta pe fani.


7. Cobra este eroul negativ, pe care cei din trupele G.I. vor incerca sa-l opreasca.

 

 

8. Filmarile au avut loc in New Orleans si s-au facut filmari in cadrul bazei NASA, unde s-au facut 60% dintre filmari.

9. Exista 2 mari lupte in stil Kung Fu care se vor da intre Firefly (Ray Stevenson) and Roadblock (Dwayne Johnson) , iar ultima lupta din film este ceva ce nu s-a mai facut pana acum: producatorii o numesc Gun Fu, un mix intre arme si stilul kung fu.  Cei doi actori au fost foarte entuziasmati de acea scena, despre care au spus

10. La final, fanii vor afla cine este Cobra.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies