marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Roberts, actrita suta la suta naturala. Cum isi mentine frumusetea si de ce a refuzat sa apeleze la operatii astetice

Julia Roberts considera ca si-a asumat un risc privind cariera sa dupa ce a decis sa nu faca operatii estetice si spune ca a recurs la yoga pentru a-si mentine frumusetea naturala.

Julia Roberts, actrita suta la suta naturala. Cum isi mentine frumusetea si de ce a refuzat sa apeleze la operatii astetice

Actrita Julia Roberts, in varsta de 47 de ani, care este si imagine a brandului Lancome, a vorbit recent, intr-un interviu pentru revista "You", despre presiunile la care sunt supuse vedetele de la Hollywood pentru a recurge la operatii estetice, conform contactmusic.com.

 

"Dupa standardele de la Hollywood, cred ca mi-am asumat deja un risc urias pentru ca nu am apelat la un lifting facial. Dar le-am spus celor de la Lancome ca imi doresc sa fiu un model care imbatraneste, asa ca trebuie sa ma pastreze ca imagine inca cel putin cinci ani, pana cand o sa am peste 50 de ani", a spus Julia Roberts.


 

Actrita sustine ca a reusit sa isi pastreze frumusetea naturala la varsta a doua "practicand yoga la un nivel mult mai asumat" si renuntand la toate lucrurile inutile din viata sa. Viata personala linistita, despre care s-a scris si vorbit foarte putin in cazul lui Roberts, desi este o vedeta internationala de 20 de ani, a contribuit, de asemenea, la mentinerea unui tonus si a unei imagini tinere", este de parere vedeta.

 

"Este vorba de a nu tine cu dintii de lucruri, de a nu acumula frustrari, de a face ordine in viata, a elibera mintea de lucruri inutile si negative, de a renunta la tot ceea ce te impovareaza mintal si emotional. Viata mea are acum un caracter lejer, ceva ce ma face sa nu iau toate lucrurile foarte in serios. Asta este fericirea!", a declarat actrita.

 

Declaratiile actritei vin in contextul in care Renee Zellweger a surprins presa si fanii recent, chipul sau fiind schimbat intr-atat de mult incat unii au spus ca este de  nerecunoscut.
 

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies