marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa mai bine de 20 de ani, serialul "MacGyver"se intoarce pe micile ecrane, intr-o varianta "actualizata". Regizorul peliculei 'Furious 7', James Wan, va colabora la noua versiune

Celebrul serial de actiune al anilor 80 "MacGyver" va fi produs de studiourile CBS intr-o versiune actualizata, anunta Entertainment Weekly, conform Agerpres.

Dupa mai bine de 20 de ani, serialul MacGyver se intoarce pe micile ecrane, intr-o varianta actualizata . Regizorul peliculei Furious 7 , James Wan, va colabora la noua versiune

"O reinventare a seriei televizate cu acelasi nume urmareste personajul principal MacGyver, aflat la putin peste 20 de ani, care este recrutat de o organizatie clandestina unde isi foloseste talentul pentru rezolvarea problemelor prin intermediul unor metode neconventionale in vederea evitarii unor dezastre", se precizeaza intr-un rezumat al CBS Studios, care a fost obtinut de Entertainment Weekly.


Regizorul peliculei 'Furious 7', James Wan, si Scott Gemmill de la CBS vor colabora pentru regia acestei noi variante a serialului 'MacGyver', avandu-i ca producatori executivi pe Michael Clear si Henry Winkler.

 


In serialul original al anilor '80, actorul Dean Richardson a interpretat rolul agentului special Angus MacGyver. Serialul a fost difuzat timp de sapte sezoane de reteaua de televiziune ABC (1985-1972) si a fost urmat de o miniserie la mijlocul anilor '90.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies