marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea asteptata de 7 ani: cei mai iubiti actori din lume, Angelina Jolie si Brad Pitt, s-au logodit

De 7 ani de zile presa internationala si fanii celui mai iubit cuplu din showbiz asteapta acest moment.  Dupa 7 ani si 6 copii, Brad Pitt si Angelina Jolie au decis sa se logodeasca.

Vestea asteptata de 7 ani: cei mai iubiti actori din lume, Angelina Jolie si Brad Pitt, s-au logodit

GALERIE FOTO 20 de imagini din viata cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt


Brad Pitt a facut primul pas catre altar, dupa ce i-a oferit inelul de logodna iubitei sale, Angelina Jolie, cu care are o relatie din 2005. "Da, este adevarat. Nu este nici o data confirmata in acest moment. Este o promisiune pentru viitorul lor si copiii sunt fericiti. inca nu s-a stabilit nici o data. Brad Pitt insusi s-a ocupat de designul inelului", a spus Cynthia Pett-Dante, managerul lui Pitt pentru publicatia Hollywood Reporter.

 

Vineri dimineata cei de la Hollywood Reporter au scris ca Angelina Jolie ar purta un inel de logodna, dupa ce a fost vazuta la un eveniment ce a avut loc la un muzeu din Los Angeles,  insa atunci vestea nu fusese confirmata de catre reprezentantii nici unuia dintre actori.


 

Robert Procop, managerul firmei de unde Pitt a comandat inelul a declarat pentru Hollywood Reporter: "Brad a avut  o viziune speciala si a vrut ca acest inel sa arate intr-un mod cu totul special. A vrut sa fie perfect, asa ca am cautat un diamant care sa fie uimitor si sa se potriveasca pe mana Angelinei. Brad s-a implicat de la inceput, a vrut sa se asigure ca totul iese perfect si ca inelul este unul deosebit."

 

Vestea logodnei vine la 3 luni dupa ce actorul declara pentru aceeasi publicatie ca se gandeste la casatorie, de dragul copiilor: "Da, e posibil sa o facem in curand, mai ales ca ne intreaba mereu copiii nostri cand o sa ne casatorim. Stim ca isi doresc enorm, asa ca ne gandim serios la asta" a spus Pitt.

 

Mai mult, cei doi ar putea juca in acelasi film, dupa 7 ani de zile. Presa americana a  scris zilele trecute despre o posibila colaborare intrei cei doi si Ridley Scott. Se pare ca celebrul regizor american ii doreste pe amandoi in noul sau film, The Counselor.


Daca Angelina Jolie si Brad Pitt vor fi distribuiti in film, acesta ar fi primul lor film impreuna dupa 7 ani, cand au facut furori in Mr and Mrs Smith. Pelicula a fost un real succes, cu incasari de 478 de milioane de dolari si a creat si una dintre cele mai mediatizate idile amoroase, dupa ce intre Jolie si Pitt s-a infiripat o poveste de dragoste. Cei doi formeaza un cuplu din 2005, cand Pitt a divortat de Jennifer Aniston dupa un mariaj de 4 ani.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies