marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa 16 ani de la debutul serialului 7th Heaven, Mackenzie Rosman a intrat in anonimat. Cum a influentat-o pe actrita rolul simpaticei Ruthie

Acum 16 ani, televiziunea The WB a lansat 7th Heaven, serialul care avea sa se transforme intr-un adevarat fenomen in peste 50 de tari. Timp de 11 sezoane, telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura evolutia familiei Camden, unul dintre cele mai indragite personaje fiind micuta Ruthie.

Dupa 16 ani de la debutul serialului 7th Heaven, Mackenzie Rosman a intrat in anonimat. Cum a influentat-o pe actrita rolul simpaticei Ruthie

 

Produs si regizat de Brenda Hampton si Aaron Spelling, serialul a lansat-o in lumea vedetelor pe Jessica Biel, in timp ce restul adolescentilor din show nu au mai avut acelasi succes. Timp de 11 ani si 243 de episoade, povestile familiei preotului protestant si ale celor 5 copii ai sai (mai tarziu 7) au devenit cel mai vizionat program al postului TV american The WB (in prezent CW).

 

Eric si Annie Camden incearca sa isi tina familia sub control si sa ofere o educatie cat mai buna copiilor. Lucy (Beverley Mitchell ), Matt (Barry Watson), Simon (David Gallagher), Ruthie (Mackenzie Rosman), Mary (Jessica Biel), toti par copiii perfecti, silitori si ascultatori, dar in realitate, cei doi parinti se confrunta cu tot felul de probleme carora incearca sa le gaseasca cele mai bune solutii.

 

 

Una dintre cele mai mari transformari a avut-o tanara actrita MacKenzie Rosman (22 de ani), care a interpretat rolul mezinei pana au aparut gemenii David si Sam. Avea 7 ani cand a primit rolul si nici o experienta cinematografica, in afara de reclame.

 

Actrita a luat o pauza dupa terminarea serialului pentru a termina liceul. In 2008 a fost implicata intr-un scandal dupa ce au aparut poze cu ea imbracata provocator si sarutand o alta fata. A mai jucat in The Tomb (2009), Fading of the Cries (2011) si in cateva episoade din serialul The Secret Life of the American Teenager (2010).  La sfarsitul acestui ani, Mackenzie va aparea in thrillerul Blood Cure, urmand ca anul viitor sa poate fi vazut in filmul Beneath, o alta productie horror.

 

 

Chiar daca si-a continuat activitatea in cinematografie, cariera lui Mackenzie nu a fost la fel de infloritoare pe cum s-ar fi asteptat cei care la inceputul anilor 2000 ii prevesteau un viitor stralucit in lumina reflectoarelor. 

 

 

In prezent, Mackenzie Rosman este un tanar ambasador pentru ajutorarea copiilor abuzati. De asemenea, se implica in strangerea de fonduri pentru fundatia suferinzilor de fibroza chistica si doreste sa atraga atentia pentru importanta donarii de organe, implicarea ei in aceste campanii avand legatura si cu faptul ca are o sora care sufera de aceasta maladie si care a jucat alaturi de ea intr-un episod din serialul 7th Heaven.

 

Pasionata de patinaj, inot si dans, Mackenzie exceleaza in probele de echitatie, aceasta obtinand o serie impresionanta de premii la concursurile de specialitate.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies